Macedonia: This Magnificent Country Will Surprise You ...

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
I wish there were an accurate way to convey to you just how much Skopje blew my mind. I was literally walking around with my eyes wide, occasionally shaking my head and muttering “…the f*ck is this place?” to myself like a crazy person.

:D

Читајте ги и коментарите ама.

Немам зборови ... одлично напишано .....

:eek: Чупето велит

You know…while it can be done, I actually didn’t like pairing Macedonia and Bulgaria together in retrospect. Macedonia is better paired with Kosovo and Albania.

I wish there were an accurate way to convey to you just how much Skopje blew my mind. I was literally walking around with my eyes wide, occasionally shaking my head and muttering “…the f*ck is this place?” to myself like a crazy person.

:D
ехехе и мене смешно ми се падна кога го читав во момент,но не ја сфатив дали го мисли тоа во позитивна смисла дека е изненадена од тоа што го видела или пак негативно го вели тоа .... се обидов да ја сфатив .... а и ми се допадна како го вика Скопје ( Skop Vegas) :D ахахах се уште се смеам .... штета што имала мало време да ја посети целосно Македонија , да го види Кокино,Хераклеа и други места како Берово итн ...... ја разбирам бидејќи случајно и испаднала Македонија да ја посети и позитивно и било добродојдено .... убаво вика ..... не чека бран од странци во наредниве години .... нема да има само како до сега од Ех-Ју што ги познаваме .... ќе доаѓаат од Бразил,Јужна Африка,Белгија ,буквално од секаде ..... ако Индиецов го изгради комплексот со навистина екслузивен хотел од светски рамки како тој во Дубаи може да очекуваме и светски џет-сетери да доаѓаат ...... моментално се наоѓаме во затишје пред бура од луѓе кои надоаѓаат ,а тоа е добро ,тоа значи пари ехехе :cuc::icon_mrgr:

Леле како се заебав и скролав после статијата и прочитав коментарите. Ми доаѓа да ги бомбандирам грциве, копилиња гнасни :mad:

Инаку има уште една статија за Охрид - http://www.adventurouskate.com/scenes-from-lake-ohrid-macedonias-summer-beauty/
Грциве ти испаднаа malware тролови .... каде и да скролам ,не бива забава без нив ...... :pipi:

Грциве ти испаднаа malware тролови .... каде и да скролам ,не бива забава без нив ...... :pipi:

Не ме нервира кога серат за антиката (иако не се во право) ама кога викаат дека во нивниот дел од Македонија никогаш немало македонци тогаш збеснувам. Тоа било пред помалку од 100 години, а јадат трици. Има живи луѓе што сведочат за асимилацијата и протерувањето, а овие тоа го викаат пропаганда. Демек ние сме тие кои шират пропаганди, а не тие :mad:

Не ме нервира кога серат за антиката (иако не се во право) ама кога викаат дека во нивниот дел од Македонија никогаш немало македонци тогаш збеснувам. Тоа било пред помалку од 100 години, а јадат трици. Има живи луѓе што сведочат за асимилацијата и протерувањето, а овие тоа го викаат пропаганда. Демек ние сме тие кои шират пропаганди, а не тие :mad:
ааххх не ме потсетувај ....... јадев две недели гомна со нив цело време на официјалниот форум на Total War: Rome II неколку месеци пред да ја објават играта и кои фракции ќе бидат ...... со потписи шо организирав собравме доволно и сега ќе има посебна фракција Мacedon .... значи ќе нема она ова да не нарекуваат Hellenic Маcedon .... и при јавната презентација да си ги поздравам The Creative Assembly си испочитуваа дил дека ќе бидат неутрални ..... ги нарекоа Macedon .... the Macedon Empire .... шо е многу добро ... отидов малце оффтопик ... извини :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom