Јас имав неколку пати контакт со една девојка.. се запознавме преку Интернет.. станавме многу блиски што дури добив покана за кафе, вечера... што мислите колку е тоа паметно да се оди или не ? Ајде да видам некој со лично искуство да помогне... Фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе незнам како да ти кажам се допишуваме веќе 2 години се е ок.. дури сега добив покана за онака кафе.. па незнам што да права....Според мене тоа што е за на интернет, таму и нека си остане.
А запознавањето во живо си е живо и не е заменливо![]()
Тешко е да се кажее што сакам јас.. неможеш да си заљубен или незнам штооо тоа е само интернет .. затоа незнам како да се понашам во живо ако се видам со неа .... тоа е мојот проблем ...после 2 години? ама чекај зборуваш за романтики имаш некои надежи или во friendzone си...во принцип што побрзо се упознаеш тоа подобро според мене...доколку се надеваш на романтична врска со таа особа![]()
ама каква ви е комуникацијата досега? се наговестува романтика или чисто пријателски муабети се? слободна е девојката или во врска?Тешко е да се кажее што сакам јас.. неможеш да си заљубен или незнам штооо тоа е само интернет .. затоа незнам како да се понашам во живо ако се видам со неа .... тоа е мојот проблем ...
Тебе проблем ти е психата и самата помисла дека ќе се видиш во живо со неа после 2 години разговори на интернет, а едноставно е, понашај се како шо си се понашал тие 2 години додека сте разговарале преку интернет.Тешко е да се кажее што сакам јас.. неможеш да си заљубен или незнам штооо тоа е само интернет .. затоа незнам како да се понашам во живо ако се видам со неа .... тоа е мојот проблем ...
Тебе проблем ти е психата и самата помисла дека ќе се видиш во живо со неа после 2 години разговори на интернет, а едноставно е, понашај се како шо си се понашал тие 2 години додека сте разговарале преку интернет.
Брат тепа на некоја си виртуелна љубов... знам дека е слободна, цело време постира у врска со љубов а и слични линкови постира на мјот фб профил... јас не сум и дал такво дознаење дека нешто би се десило со неаа... а таа ми кажува сее...ама каква ви е комуникацијата досега? се наговестува романтика или чисто пријателски муабети се? слободна е девојката или во врска?
Брат тепа на некоја си виртуелна љубов... знам дека е слободна, цело време постира у врска со љубов а и слични линкови постира на мјот фб профил... јас не сум и дал такво дознаење дека нешто би се десило со неаа... а таа ми кажува сее...
јас би ти рекол искочи со нејзе види како ќе одат работите...сега ако не сакаш ништо дај до знаење дека ти ја ставил во friendzoneБрат тепа на некоја си виртуелна љубов... знам дека е слободна, цело време постира у врска со љубов а и слични линкови постира на мјот фб профил... јас не сум и дал такво дознаење дека нешто би се десило со неаа... а таа ми кажува сее...
Добро бе што ќе ти биде ако излезеш на кафе,леле па дури и се мисли,па бара совети,отвора теми,како да се понашаш? Па биди СВОЈ,веројатно и затоа те повикала да излезете,ау кај отиде светов,у ПМ