Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Што ви е чудно тука? Ја колку шо сум го глеал Озил и за Реал и за Германија он е увек ваква флегма коа го вадат од игра.

Што ви е чудно тука? Ја колку шо сум го глеал Озил и за Реал и за Германија он е увек ваква флегма коа го вадат од игра.

како прво излезе бавно.
како второ ја фрли траката на раката шо му беше во нервозен стил
како трето не отиде на клупата за резерви како секој нормално изваден играч,туку отиде во соблекувалната без да се поздрави со некој..

Не е цело видеото.. 2-3 секунди претходно има момент кога од раката одлепува некоја трака и нервозно ја фрла на сред терен. И плус, кој му курац да оди одма у соблекувална а не да седне на клупата? Сите недопирливи се замислуваат.. Ебати ѕвездите.

Озил никогаш не изигравал ѕвезда во тимот. Она што го демонстрира моментално е само фрустрација од сите срања што му се дешаваат, играње на погрешна позиција како и менување во 60тата минута 2 натпревари по ред кога има полоши играчи на теренот. На човекот му е преку кур да си играат со него веќе, прво Мурињо а сега и Анчелоти и нормално да реагира вака. Кога еден Касиљас можеше да дигне цела Шпанија на нозе вие се фативте за една мала фрустрација на Озил, како тој да е крив за глупостите на теренот.

Ќе видат сега кога ќе му го фати местото и во репрезентацијата :icon_lol:

:свиркам:
friendly_action_szalai_628.jpg

Утре гледам има пријателска Депортиво-Реал.Ветерани ќе се тоа или првиве/вториве тимови?

Добар старт има оваа сезона, само треба да им се дава шанса на такви фудбалери.
Доколку не им се дава шанса на овие сега што се во Реал би биле ист случај како и многу други претходно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom