Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Од тоа што го видов во последните 2 утакмици се плашам дека ова е последната сезона на Санчез во клубот.

Има ли некој надеж дека ќе се купи уште 1 фудбалер до септември?

Дефинитивно. Човекот едноставно не може да сфати дека кога ќе му дадат топка треба да продолжи да трча со неа или да ја подаде. Секогаш кога ќе добие топка потполно ја застанува акцијата, па почнува да дрибла и на крај или губи топка или ја враќа назад.

Мислев дека сега кога е во одлична форма и со потсредена самодоверба ќе проигра добро ама не е само тоа проблемот. Не ја сфаќа играта на Барса и тоа е тоа.

Него да се надеваме дека ќе одат Чиле на СП, па да си ја дигне Санчез малку цената пред да го продадеме.

Иначе освен за тоа дека сме пратиле скаути да го гледаат Мангала од Порто нема ништо поврзано со трансфери така што скоро е сигурно дека никој не купуваме.

Сигурен сум дека дел од фановите па и самиот роџер Санчез сметаат дека тој заслужува Another Chance, ама според мене тој е Lost во дресот на Барца !

Спорт и МД со информации дека до крајот на преодниот рок, Барса би можела да купи напаѓач.
Иако дефанзивец не купивме, тоа наводно не значело дека нема да купиме и напаѓач. Во игра се Торес, Мата, Ето и Фред.
Напаѓач не знам дали треба да купиме, ама во едно сум сигурен. Росељ и Зуби треба да си купат лекови и да се лечат! Ај овој првиот појма нема од фудбал, него го интересираат само договорите со Катар Ервејс, ама Зуби бе?!?

Иначе, Тељо во петокот потпишува нов договор. (y)

Спорт и МД со информации дека до крајот на преодниот рок, Барса би можела да купи напаѓач.
Иако дефанзивец не купивме, тоа наводно не значело дека нема да купиме и напаѓач. Во игра се Торес, Мата, Ето и Фред.
Напаѓач не знам дали треба да купиме, ама во едно сум сигурен. Росељ и Зуби треба да си купат лекови и да се лечат! Ај овој првиот појма нема од фудбал, него го интересираат само договорите со Катар Ервејс, ама Зуби бе?!?

Иначе, Тељо во петокот потпишува нов договор. (y)

:place: Нека го донесат ако се согласи да биде новиот Ларсон! Ама не верувам, има преголема плата. Ако Ето оди во Челзи тогаш можеби Торес ќе може да се донесе.

Џабе муабети кога знаеме дека нема да купат никого. :D

Ајде Ето назаддд!! Сакам да дојде пак, Алексис е ѓубре. Ето беше нашиот најдобар напаѓач од таков тип (исклучувајќи го Меси). Баш би сакал пак да го видам во Барса...Можеби е нереално ама од љубов кон таа Барса го кажувам ова!

Нема кој не го сака Ето и на крај сезона да испее Madrid cabron saluda al campeon.

Само Торес е за во Барса
Некако сум убеден дека ќе растура :)

Само Торес е за во Барса
Некако сум убеден дека ќе растура :)

Ептен не ни треба уште еден играч што мака мачи да даде гол. Доста ни се Педро, Санчез, Иниеста и Чави.

Нека го донесат Ето, па со Нејмар---Ето---Меси да видам дали ќе имаме 80% посед без шут на гол.

Ептен не ни треба уште еден играч што мака мачи да даде гол. Доста ни се Педро, Санчез, Иниеста и Чави.

Нека го донесат Ето, па со Нејмар---Ето---Меси да видам дали ќе имаме 80% без шут на гол.

Ето не верувам дека пак би се вратил во Барса.
А Торес,ако се мачи во Челзи не значи дека и во Барса би се мачел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom