Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
Ова нема врска, најсериозно.
Го тврдам тоа од лично искуство. Имам сестра која многу поуспешна од мене (на факултет, со друштво, покомуникативна е и сл.). Со цртите сме тука некаде слични, но никогаш не сум и љубоморела, секој со тоа што ќе го заслужи, ја имам претрпено повеќе падови од неа, па не и сум љубоморна и лута или било како. Има фаќано убави дечковци, а јас си стојам на страна од нејзините врски како и таа што стои од моите. Било како и да е таа и е сестра и можеби ја нервира на некој начин, ама никој не би сакал СЕСТРА негова да ја вмеша во сексуална фантазија.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Го тврдам тоа од лично искуство. Имам сестра која многу поуспешна од мене (на факултет, со друштво, покомуникативна е и сл.). Со цртите сме тука некаде слични, но никогаш не сум и љубоморела, секој со тоа што ќе го заслужи, ја имам претрпено повеќе падови од неа, па не и сум љубоморна и лута или било како. Има фаќано убави дечковци, а јас си стојам на страна од нејзините врски како и таа што стои од моите. Било како и да е таа и е сестра и можеби ја нервира на некој начин, ама никој не би сакал СЕСТРА негова да ја вмеша во сексуална фантазија.

Не може секој исто да гледа на работите.Доколку ти не си љубоморна на твојата сестра не значи дека и автоматски девојката погоре не е.
Доколку не е,зошто толкава прашина крева?Па кога започнала сама да се задева со стриптиз и такви работи треба да очекува секаков повратен одговор.
Не го бранам нејзиниот дечко но не ја бранам ниту нејзе.
Мој совет е пред да избрза со одлуките да го праша зошто ја спомнал сестра му?А не верувам дека типот ја мерка на некој начин но женски мозок е во прашање,се ни прелетува низ мисли.
Таа нека одлучи што понатаму но доколку избрза со донесување на брзи одлуки може подоцна да се кае,ова го зборувам од лично искуство.
Наместо да зборува требало вака и така да му вратам подобро со еден лабав разговор да го среди тоа.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Како да го најдам?
па...
Како да го заведам?
па...
Како да го освојам?

Следно,
нов јузер со тема "Kaко да ја одјебам психотичнава кучка?".

Gurdjieff волку не мрси муда.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
По шо не сум во ситуација тревезно да размислувам и реално да гледам на работите , а никогаш не би се обракал овака , и поради тоа шо очајот си го прави своето , дали е можно после 15-16 месеци врска човек толку да се смени да не сака воопшто да разговара , и буквално да се стави крај на се.
мислам на тоа што не сака да разговара , премногу е ладна и одбивна према мене , прави работи што ми пречеа во врската , јас сакав да разговарам да ги средам работите , дека ке си ги сменам моите лоши навики , а таа постојано се наврака на минатото и на сите лоши работи шо ги имам правено во текот на врската , каде што бев тотален идиот ( или барем така мислам и го имам тоа чувсто поради сите нејзини обвинувања ). прашањето е дали е епизода сето ова , и желба за реванширање за сето лоошо сторено , или значи тотален крај ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
По шо не сум во ситуација тревезно да размислувам и реално да гледам на работите , а никогаш не би се обракал овака , и поради тоа шо очајот си го прави своето , дали е можно после 15-16 месеци врска човек толку да се смени да не сака воопшто да разговара , и буквално да се стави крај на се.
мислам на тоа што не сака да разговара , премногу е ладна и одбивна према мене , прави работи што ми пречеа во врската , јас сакав да разговарам да ги средам работите , дека ке си ги сменам моите лоши навики , а таа постојано се наврака на минатото и на сите лоши работи шо ги имам правено во текот на врската , каде што бев тотален идиот ( или барем така мислам и го имам тоа чувсто поради сите нејзини обвинувања ). прашањето е дали е епизода сето ова , и желба за реванширање за сето лоошо сторено , или значи тотален крај ?

Moжно е како не е можно.

Причините можи да се различни. Да си и прекипил како што самиот кажуваш со идиотското однесување па да не сака повеќе да те трпи, да се дистанцира и да си тера животот. Причина може да биде и пројавен интерес за друго бате, па сега као демек и пукнал филмот и готово.
Сигурно и претходно те има предупредувано да престаниш, но искрено не си ја рецкал така, не си ја сфаќал сериозно? И наеднаш кога работите се изместуваат од точката, почнуваш да размислуваш и да ги сеќаваш на твоја кожа.

На прашањето сите три хипотези ти се во игра и понатаму. Одговорот ќе го добиеш со тек на време. Дотогаш можиш само да претпоставуваш.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.053
Поени од реакции
8.792
Си нашла друг, батали ја, џабе се замараш друже.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Кој е најдобар кондом за онакво?

Треба ми за вечер, кажа ми без кондом да не доваѓам и квалитетен да бил.

Така да кој е најквалитетен?

F

FARANG

Гостин

Балонче едно... Ем во боја ем се дува повеќе кога ќе свршиш...

има тема за ова

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Eeeee be propalico, so doktorkata a? :icon_mrgr:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Девојката ссфатила дека твоите идиотарии нема никогаш да престанат и дека се’ е само празно ветување.
Ова не е епизода. Ова е почеток на крајот.
И што се 15-16 месеци?
Луѓето се во брак со години, имаат деца, заедничи имот, па се разделуваат, а не врска.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Девојката ссфатила дека твоите идиотарии нема никогаш да престанат и дека се’ е само празно ветување.
И што се 15-16 месеци?
Луѓето се во брак со години, имаат деца, заедничи имот, па се разделуваат, а не врска.
Леле ама грубо му одговори на човекот, :unsure: па гревота е.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
И што се 15-16 месеци?

фала. :нинџ:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Можеби треба да вложиш труд и да види дека имаш желба да продолжи врската и да смениш некои навики... Штом се обраќаш на сите нас, јасно е дека ти значи и дека не сакаш да ја изгубиш; кажи и го тоа ама пробај и да го покажеш... Веројатно е уморна од тоа да те следи со сите твои грешки но факт е дека те „трпела“ повеќе од година, значи дека и е стало до тебе инаку до сега немаше да се замара... Ова е одбрамбен механизам... покажи малку нежност и внимание...

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Да бе, душичка.
Па добро бе обравче гледаш дека дечкото си ја сака девојката бидете малку поемпатични. Таа ни муабет не му правела :eek: а вие одма одмаздољубиво.

Kajgana Shop

На врв Bottom