Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mozete li da mi pomognete da odberam koj telefon da go zemam?
Ova se ponudenite telefoni kaj VIP od 5.000-6.000 denari na tarifa L.
Bi sakal ako nekoj ima iskustvo da mi kaze koj od ovie ponudeni telefoni nema lag, snima dobri videa i sl?
lg optimus l7 II
windows phone 8s
desire x
galaxy ace 2
alcatel idol
xperia J
8s ако сакаш Windows OS, а ако сакаш Android Desire X. Вториот јас го користам и сум прилично задоволен.

8s ако сакаш Windows OS, а ако сакаш Android Desire X. Вториот јас го користам и сум прилично задоволен.

A baterijata kako e? Imav android i nekako epten uzasno brzo se trosi, dodeka windows phone ne sum imal no mi se svigja interfejsot pa ako ima podobra baterija bi go zel nego?

A baterijata kako e? Imav android i nekako epten uzasno brzo se trosi, dodeka windows phone ne sum imal no mi se svigja interfejsot pa ako ima podobra baterija bi go zel nego?
Има подобра батерија т.е. повеќе држи
софверот е пооптимизиран, не е ужасно расфрлан како андроидите

Па не е лоша, со повремено користење интернет, гледање телевизија, играње игри и слично кај мене држи околу еден ипол ден, некогаш и повеќе.

Вака дечки, можда прашањево може не е за овде, ама поврзано е со мобилниот. Па вака, имам интернет стик од 5 гига. Дали у опште ќе можам таа картичка од интернет стикот( пошо нели тој работи на сим картичка од вип) да ја ставам во мобилниот и да го искористам интернетот на мобилен? Кажете ми како ако можам ? :cautious:

Вака дечки, можда прашањево може не е за овде, ама поврзано е со мобилниот. Па вака, имам интернет стик од 5 гига. Дали у опште ќе можам таа картичка од интернет стикот( пошо нели тој работи на сим картичка од вип) да ја ставам во мобилниот и да го искористам интернетот на мобилен? Кажете ми како ако можам ? :cautious:

Стикот не ти ги дава тие 5 гига, туку сим картичката. Така да, можеш и на телефон да ја ставиш. Освен ако телефонот не ти е кодиран на друга мрежа.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Стикот не ти ги дава тие 5 гига, туку сим картичката. Така да, можеш и на телефон да ја ставиш. Освен ако телефонот не ти е кодиран на друга мрежа.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Не те сфаќам баш... Иначе ја имам ставено картичката од стикот во телефонот но интернет немав. Можели некако да се актвира на мобилниот ?

Ако може да ми помогнете при избор на телефон..
Понудата е оваа на Vip Free M од 1000 до 2000 денари телефоните
e4x4.jpg

m pop bez dvoumenje, klasi podobar od site drugi

Имам лошо искуство со квалитетов на алкателиве особено со тачот па затоа фаворит ми е типото ама според спецификации алкателов е најдобар...Па ако има некој искуство со Алкателoв нека кажи :)

Имам лошо искуство со квалитетов на алкателиве особено со тачот па затоа фаворит ми е типото ама според спецификации алкателов е најдобар...Па ако има некој искуство со Алкателoв нека кажи :)

Еден другар мој има.Арен е,за разлика од сите наведени.

Нема врска, јас имам алкател 995 тачот е одличен исто имам работено на овој и исто е скоро се.

Здраво да прашам дали имат некоја шема изгубен ајфон да немојт да се најт рестарт нешо било шо? пријавен како изгубен од полиција викет дек неможе да го најдат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom