Man of Steel - Супермен 2013 (Маn of Steel 2 - 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата MEDDLE
  • Време на започнување Време на започнување
па мислам.. биваше ли! ахахахахаххахахахахахахаха:pos:

Мислам кој курац.. сеа е повеќе од очигледно дека целава прича иде у ќенеф..... :sick:

http://www.imdb.com/news/ni56090663/?ref_=hm_nw_tp_t1

Излезе и првата официјална слика за продолжението на Man of Steel:

582006_10201965526723519_1965657455_n.jpg

(сликава ја најдов кај Rodast Исланѓанецот и изенанден сум што не му текнало да ја постира до сега)

После ова мислам дека спој на турскиот Бетмен и Супермен ќе биде милијарда пати поарно, него продолжениево што следи...

Секако... покрај Бетмен и турскиот Робин да се појави :-)))

mi se svigja deka hypate prvo man of steel...pa ispadna sranje....sega ban afleck krevate galama deka ke bide sranje....ja ocekuvam bas obratno deke ke bide odlicen Batman

mi se svigja deka hypate prvo man of steel...pa ispadna sranje....sega ban afleck krevate galama deka ke bide sranje....ja ocekuvam bas obratno deke ke bide odlicen Batman

MOS mi bese dobar film, prijatno me iznenadi. Ben bi bil dobar Betmen pod uslov da glumi drug lik koj ne e Ben na filmskoto platno.

Него во темава спомна некој нешто за Кавил како Супермен ?

Малце да сменам тема мене ептен ми се допадна.

:cuc:

Да нема забуни ова е фан-мејд тизер (duh)
Ќе биде добро и официјалниов да биде вака возбудлив.

Без разлика дали ви се допаѓа изборот на Бен Афлек за продолжението, сите ама апсолутно сите ќе сакаат да го гледаат филмов. Едните ќе отидат со сеирџиска намера да му смислат некоја интернет фора на Афлек (ура за интернетот, yawn), други ќе отидат ради Кренстон, трети ради Кавил, а четврти за да видат што чудо ќе излезе кога ќе ги споиш Бетмен и Супермен. Што мислите кој ќе излезе ко победник?

Без разлика дали ви се допаѓа изборот на Бен Афлек за продолжението, сите ама апсолутно сите ќе сакаат да го гледаат филмов. Едните ќе отидат со сеирџиска намера да му смислат некоја интернет фора на Афлек (ура за интернетот, yawn), други ќе отидат ради Кренстон, трети ради Кавил, а четврти за да видат што чудо ќе излезе кога ќе ги споиш Бетмен и Супермен. Што мислите кој ќе излезе ко победник?

odgovorot e lesen, koj ke lapne miljoni?

Еј, блуреј торентот од филмов планирам да го сидувам утре чим се вратам од град. Кога сум дома, претежно компјутерот ми седи упален дур не одам на легнување. Прилично долг период. Ако некој планира да го гледа филмов од тој торент, нека си планира утре download.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom