Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
А ако некој 40 годишен сака некоја 13 годишна и таа го сака него?Јас ги подржувам хомосексуалцитеНе само нив,туку целокупната LGBT популација.Сметам дека ако тие се прифатат во општеството,ќе биде многу по убав животот,луѓето ќе почнат да прифаќаат различности и промени,а не ако навлезе нешто ново во составот да почнат веднаш војни и немири и бунтови и се тоа.И прочитав од некој член наназад како ја прочепкав темата,дека религијата е таа што ги сепарира луѓето.Јас исто така се согласувам со тоа.Оти љубовта е една,не е битно каде меѓу кој и на кој начин.Сакајте се и живејте го животот,иако тоа во рамките на православниот народ,не е лесно
Поздрав
А ако некој брат ја сака сестра му и таа него (не братско - сестринска љубов него сексуална)
А ако некоја жена сака 4 мажи и тие 4 ја сакаат неа......
да прифатиме бе секакви љубови нека се сакаат роднини, малолетници, растенија животни...
Не само нив,туку целокупната LGBT популација.Сметам дека ако тие се прифатат во општеството,ќе биде многу по убав животот,луѓето ќе почнат да прифаќаат различности и промени,а не ако навлезе нешто ново во составот да почнат веднаш војни и немири и бунтови и се тоа.И прочитав од некој член наназад како ја прочепкав темата,дека религијата е таа што ги сепарира луѓето.Јас исто така се согласувам со тоа.Оти љубовта е една,не е битно каде меѓу кој и на кој начин.Сакајте се и живејте го животот,иако тоа во рамките на православниот народ,не е лесно