Ако заглавите во здравство и државната админиистрација миниму 6 месеци треба да се маткате.Nervozaaaa....na pretek
Deneska se iznervirav so op.Butel
Zamislete administracijata koga sakaat rabotat,ama i koga sakaat ne rabotat.Deneska petok sluzbenikot vo 11h. trebalo da odi na zabar i go napustil rabotnoto mesto
Ova e nenormalna rabota....i posle nekoj ke mi kaze, zatoa propadnala Jugoslavija,zatoa sto ne se raboteloa sega se utepaa od rabota
![]()
6? pa nie veke 9 meseci se bavtame a uste aber nemaАко заглавите во здравство и државната админиистрација миниму 6 месеци треба да се маткате.
Имам јас еден афоризам на оваа тема вели вака:~Господ да не даде да пиеш вода од државна чешма-ќе умреш од жед.6? pa nie veke 9 meseci se bavtame a uste aber nema
Administracijata e KATASTROFAAAAAAAAAA veke ke vristam, a ne da se nerviram
Zamislete ON trebalo da odi na zabno![]()
a ako moras?Имам јас еден афоризам на оваа тема вели вака:~Господ да не даде да пиеш вода од државна чешма-ќе умреш од жед.
Ретко се нервирам али највеќе ме вади од такт кога некој ќе ми каже ''не се нервирај''![]()
Зависи ... суди ги луѓето индивидуално(според делата), а не генерализирај колективно ...
Има луѓе што имаат но си работат и се трудат поштено да донесат денар дома, под имаат не мислам на милиони туку зборам за оптимум, од друга страна лично познавам многумина кои ги мрзи г‘зот да го поместат но постојано плачат дека немаат и немаат ... и јас мрзам лопови, мрзам криминалци и сл. кои без никаков реален труд имаат, но мрзам и такви кои ем за ништо не ги бива и пак плачат и сите им се криви за нивната состојба !
Моето животно мото е никогаш не генерализирај по цела една група на луѓе, суди ги делата на поединецот, а не генерализирај по целата група кон која припаѓа, секаде има секакви !
позз
Па неможеш така да гледаш, ако ги тргнеш политичарите и некои покрупни бизнисмени процентот на луѓе кои што поштено заработуваат е далеку повеќе од тој твој 1% ...Па валда не сум до толку будала да незнам за која група на луѓе зборувам... сигурно не за оној што поштено работи а во државата тие се 1 %![]()