- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Со здравје да си ги трошиш парите
За утре дорт ме влече ГГ1 и Монако Х-1
За утре дорт ме влече ГГ1 и Монако Х-1
fala red ali ja sekogas branam koga mi ostane samo edna utakmica , da go sliknam livceto da ne recete deka lazam , fala vi , i vidooq fala pak zemav nekoja para na grashoper sleden gol hahahahaТуборг абе кажав ти да не бранеш ништо да земеш чиста пара...Честита нека ее!
e sho mi e merak sho sum si dobitna...a poveke u inat na tato oti se mi piska ko odam u kladilnicata...on pak si padna coveko ama jas paricki za vikendo si specalih sedejki ( i pcuejki ja sevila nekolku minuti ) posle toa pak beseJablonec GG
Tromso 3+
Udinese GG3+
Dnipro 3+
Estoril 1
Sevila 1
Убаво ти вика татко тиe sho mi e merak sho sum si dobitna...a poveke u inat na tato oti se mi piska ko odam u kladilnicata...on pak si padna coveko ama jas paricki za vikendo si specalih sedejki ( i pcuejki ja sevila nekolku minuti ) posle toa pak bese
Бидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.За викендов планирам да уплатам 3 ливчиња по 500 ден. со дубл комбинации на Јуве 2ка, Тотенхем 1 и ПСЖ 2ка.
2 од екипиве да победат ќар сум.
Значи само две екипи од овие да победат со уплатени 1500 добивам 2500.
Арно ама ако уплатев едно ливче со сите три екипи и услов 2/3 ќе добиев 1300 денари односно ќе бев зијан 200 денари.
Која логика човече.
Ова болдираново ти е на местоБидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.
Дефинитивно не е паметно да се размислува за пари во 3ипол.
Бидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.
Дефинитивно не е паметно да се размислува за пари во 3ипол.
(ама и покрај ова сеуште важи дека кладилнициве имаат чудна логика. кога утакмициве од погоре би се одиграле 2/3 и се фатат само 2 натпревари добивката би била во минус а ако се изиграат сите 3 меча посебно на сингл ми имало некаква добивка со само 2 погодени меча (ваљда сега не сум грешка ) )