Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не верувам да се оствари ова. Единствениот играч за кој се збори дека можеби ќе си оди е Мозес, а Вилиан јас како што знам најдобро игра лево кај што ги имаме Хазард и Шурле.

Донев Нели не беше поврзуван Вилиан со Челзи? Онајпат сите против мене, што има врска Вилиан со Челзи, беше поврзуван во минатото, итн итн хаха? :D
untitled.jpg

Нема шанси да дојде.Мозес ќе го дадеме за овој да го земеме.Јас сум против да се даде Мозес.

Во 2012 ;).
Од гледиште на фановите на Ливерпул, подобро да оди кај вас отколку во Тотенхем :D
BSSmC-ZIgAEWCcH.jpg

Торес е подобар, од проста причина што на себе влече повеќе играчи, знае да направи добар продор и пас, му фали добар финиш на него. За разлика од него, Ба е тапа буквално, денес ко изгубен германец беше, и очајно се обидуваше да влезе во прилика со што неколку пати беше во офсајд. Торес по мене е подобра опција од Ба, и има добри пасеви, подобра визија за игра од Ба. Ама спека не е решение за прв тим, засега најдобро Лукаку да игра прв тим.

A Торес една игра што покажа со Хал шта да ти причам, не со Хал во последните 3 години ја непамтам една добра утакмица на Торес, можеби онаа со Стеауа и толку, немој да ме заебаваш има огромни примања и е тапа, за разлику од Ба кој што пола сезону беше две класе над Торес, такој да колко и да е тапа моментално па е подобар од Тореса, а ти тој што викаш демек пасови, продори и демек влече повеќе играчи искрено јас тоа никаде не го видов, а ретко испуштам на Челси утакмицаа!
--- надополнето: 22 август 2013 во 20:07 ---
Торес е подобар, од проста причина што на себе влече повеќе играчи, знае да направи добар продор и пас, му фали добар финиш на него. За разлика од него, Ба е тапа буквално, денес ко изгубен германец беше, и очајно се обидуваше да влезе во прилика со што неколку пати беше во офсајд. Торес по мене е подобра опција од Ба, и има добри пасеви, подобра визија за игра од Ба. Ама спека не е решение за прв тим, засега најдобро Лукаку да игра прв тим.

A Торес една игра што покажа со Хал шта да ти причам, не со Хал во последните 3 години ја непамтам една добра утакмица на Торес, можеби онаа со Стеауа и толку, немој да ме заебаваш има огромни примања и е тапа, за разлику од Ба кој што пола сезону беше две класе над Торес, такој да колко и да е тапа моментално па е подобар од Тореса, а ти тој што викаш демек пасови, продори и демек влече повеќе играчи искрено јас тоа никаде не го видов, а ретко испуштам на Челси утакмицаа!

Се шират муабети дека dragonsky лично се сретнал со Абрамович и го замолил да го купи Вилиан дека му бил најголема желба, а овој решил да му ја исполни по секоја цена. Иначе Вилиан воопшто не бил во плановите на Челзи и Мурињо не го сака, ама ете Роман решил и така ќе биде.
Е браво бе dragonsky, неможеше за дефанзивец или напаѓач да му кажеш, мораше на таа позиција да бараш играч :tapp:

Во 2012 ;).
Од гледиште на фановите на Ливерпул, подобро да оди кај вас отколку во Тотенхем :D
Прегледај го приврзокот 70669
Ова ваљда го постирал кога бевме во група со нив во ЛШ.
--- надополнето: 22 август 2013 во 21:14 ---
Се шират муабети дека dragonsky лично се сретнал со Абрамович и го замолил да го купи Вилиан дека му бил најголема желба, а овој решил да му ја исполни по секоја цена. Иначе Вилиан воопшто не бил во плановите на Челзи и Мурињо не го сака, ама ете Роман решил и така ќе биде.
Е браво бе dragonsky, неможеше за дефанзивец или напаѓач да му кажеш, мораше на таа позиција да бараш играч :tapp:

Па ни фали играч на таа позиција. Што да му кажам за одбрана кога не поврзуваат со Руни.

Кој кур овај Вилиан бе. Нек се носат у гз. Иначе ова значи дека Мата си оди. А Руни доаѓа.

Сепак била медиумска патка од агентот на Анжи и Вилиан за да се склучи побрзо договорот со Тотенхем. Наводно Тотенхем му нудиле помала плата од тоа што првично се договориле.

Еј само ако си иде во Тотенхем :@ :@ :@

Па кој ќе ни игра на таа позиција ? Ширле, Ван Гинкел, Оскар, Мозес, Мата, Хазард, Рамирес ? Па од другата година и Торган, Пиазон...
Слабо, немаме играчи. И овој го прокоцкавме. #RafaOut.

Не е лош Вилијан,ама кој кур ви треба вас кога на крилните позиции сте покриени најјако.Ако го земете него,во што не верувам,еден/двајца од севкупните играчи на крилните позиции што ви се у тим ќе си ја ебат кариерата или ќе стагнираат на сметка на алчен бразилец за пари.
Во Тотенхем ако отиде,уште поише ќе се заебе,проклета екипа е тоа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom