Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Торес е подобар, од проста причина што на себе влече повеќе играчи, знае да направи добар продор и пас, му фали добар финиш на него. За разлика од него, Ба е тапа буквално, денес ко изгубен германец беше, и очајно се обидуваше да влезе во прилика со што неколку пати беше во офсајд. Торес по мене е подобра опција од Ба, и има добри пасеви, подобра визија за игра од Ба. Ама спека не е решение за прв тим, засега најдобро Лукаку да игра прв тим.
Торес е подобар, од проста причина што на себе влече повеќе играчи, знае да направи добар продор и пас, му фали добар финиш на него. За разлика од него, Ба е тапа буквално, денес ко изгубен германец беше, и очајно се обидуваше да влезе во прилика со што неколку пати беше во офсајд. Торес по мене е подобра опција од Ба, и има добри пасеви, подобра визија за игра од Ба. Ама спека не е решение за прв тим, засега најдобро Лукаку да игра прв тим.
Ова ваљда го постирал кога бевме во група со нив во ЛШ.Во 2012.
Од гледиште на фановите на Ливерпул, подобро да оди кај вас отколку во Тотенхем
Прегледај го приврзокот 70669
Се шират муабети дека dragonsky лично се сретнал со Абрамович и го замолил да го купи Вилиан дека му бил најголема желба, а овој решил да му ја исполни по секоја цена. Иначе Вилиан воопшто не бил во плановите на Челзи и Мурињо не го сака, ама ете Роман решил и така ќе биде.
Е браво бе dragonsky, неможеше за дефанзивец или напаѓач да му кажеш, мораше на таа позиција да бараш играч![]()