НикадеГлеам тука сте пишале дека за да повлечеш пари од Payza на сметка, зимаат по 25$...а има некој да ми каже каде можам на интернет да плаќам со тие пари шо ги имам на Payza-та?
тукаГлеам тука сте пишале дека за да повлечеш пари од Payza на сметка, зимаат по 25$...а има некој да ми каже каде можам на интернет да плаќам со тие пари шо ги имам на Payza-та?
Како се повлекуваат пари од пејзава бе... Ми бара некој BIC или нешто слично кога стегам на withdraw ... и сега што треба да пишам во полињата Swift Bic i IBAN?
Слободно повлечи си ги, нема да имаш никаков проблем.Успеа да повлечеш пари од Payza ?
Доколку некој друг има искуство со повлекување пари од Payza нега го сподели...
Слободно повлечи си ги, нема да имаш никаков проблем.
Повлекување пари може само преку Bank wire (провизии - 25$+5)Епа еве сега имам проблем... Најдов се и Swift code и IBAN ама кога пробувам да додадам картичка ми вика следново. Што да се прави сега?
- The credit card number you provided is already registered with Payza. Please contact Customer Support for assistance
Оу статива
Оу статива
не знам како ќе верифицираш бидејќи во последно време зезнато е, порано пред неколку години јас само со лична карта го верифицирав, пред година дена другар пробуваше да го верифицира, врзуваше картици, па пари преку банка им праќаше...успеа на крај, го верифицираше али си виде зезанции.
Епа еве сега имам проблем... Најдов се и Swift code и IBAN ама кога пробувам да додадам картичка ми вика следново. Што да се прави сега?
[/ А како ги најде SWIFT и IBAN?
- The credit card number you provided is already registered with Payza. Please contact Customer Support for assistance
Имав јас одприлика 120тина денари на картичка тогаш и се верифирица без проблеми. А SWIFT и IBAN ти даваат во банката. Ќе прашаш во банка што треба да направиш за да имаш дебитна картичка и ќе ти дадат тие таму Swift i Iban код.Јас отворив акаунт на Пајзава и ја поврзам со сметка на Шпаркасе на која немам средства и ми дава дека не ми е верифицирана...да стаам некој денар они ќе ми повлечат за верификација и тоа е се или треба уште нешто?[DOUBLEPOST=1395763912][/DOUBLEPOST]И ми го дава ова https://secure.payza.com/verification/CreditCardAuthorizationForm.aspx?BTg0OTQwNjM9ZElDQwU= или грешка сум треба да одам на Bank Accounts? [DOUBLEPOST=1395763989][/DOUBLEPOST]