Ајде уште барса ми остана да тепаат , ги фатив Арсенал 2 , Базел x2 , Стеауа 0-2 и Челзи 1 .
Никаква игра немаат не знам како им дадоа 7 на Леванте изгледа тие се ептен боза , а лани беа солидна екипа , сепак мора да се надеваме може ќе сврти .Да не ти кобам, на тоа и ке остане изгледа...
Никаква игра немаат не знам како им дадоа 7 на Леванте изгледа тие се ептен боза , а лани беа солидна екипа , сепак мора да се надеваме може ќе сврти .
Виде дека не мојт против одбраната на Атлетико и си остана во соблекувална пичето , и после најдобар фудбалер ... пфф бегај таму беКе ја фатиш сега без Меси...
Уште пак овие од моцарт за типот 2&TM22+ го покачиле коефициентот од 3.20 на 4.75 мераци!
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1666-5145197-1111
Фатив некој денар денеска на арка па и вчера добро поминав и ајде дасе пробам реков али ужас.Особено турциве, се силеја 1 ќе била овие незнаат гол дададатМора да имаш одвишок пари чим ставаш 1000чиња “онака колку да се прати“.
jas ja odigrav u zivo nad 2.5 gola koga imase 1 gol .. fale uste 1 gol oni ke zabijat uste 3 kako so ja gledam utakmicataЗа 10 мин почнува..
Актобе - Динамо Киев 1:1 точен резултат
Колку да се прати нешто
Едит - само X ја пишав во живо, закаснив 1 минута за точен рез.
Ме плаши твојот пост.За 10 мин почнува..
Актобе - Динамо Киев 1:1 точен резултат
Колку да се прати нешто
Едит - само X ја пишав во живо, закаснив 1 минута за точен рез.
jas ja odigrav u zivo nad 2.5 gola koga imase 1 gol .. fale uste 1 gol oni ke zabijat uste 3 kako so ja gledam utakmicata
Имаат време ништо не се знае, реално треба да тепа Динамо Киев и да паднат уште голови бидејки се многу поквалитетен тим ама од аспект на кладилниците прва утакмица сите ја играат па ако не тепа Динамо ќе имаат уште уплати за поправен тикет Актобе играат ептен дефанзивна формација па ништо чудно да извадат една нерешена, јас ја планирав 1:1 точен резултат на 500ки (8 коефициент беше) ама веќе беше 1-2 минута кога стивнав во кладилница па ја изиграв X на 1000 денари.Ме плаши твојот пост.
Да го напишеше порано, сигурно немаше 2ка да ја пишам