Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Momci od koja banka kaj nas moze da se nabavi karticka za online kupuvanje, zapoznaeni li ste ??
Momci od koja banka kaj nas moze da se nabavi karticka za online kupuvanje, zapoznaeni li ste ??
го цицаш стапот. ниедна банка не признава таква работа. единствено МОЖДА ако е нивна некоја грешка, се друго ти си го сносиш.Во која банка сеа предлагате? се мислев за стопанска или нлб.И ме интересира дали долку од картичка ти се одземени(украдени) пари банката е должна да ти ја покрија штетата или го цицаш т.е тепаниот тепан ? Мислев да ти се украдат од арамии со скимери и сл.
Што ти е потребно? Картичка? Тогаш Visa Electron од Тутунска. И не знам кое е искуството на kooperativa со Прокредит (не напишал), ама тврдам дека вработените на шалтер им се најбрзи и најуслужливи.Во која банка сеа предлагате? се мислев за стопанска или нлб.И ме интересира дали долку од картичка ти се одземени(украдени) пари банката е должна да ти ја покрија штетата или го цицаш т.е тепаниот тепан ? Мислев да ти се украдат од арамии со скимери и сл.
Што ти е потребно? Картичка? Тогаш Visa Electron од Тутунска. И не знам кое е искуството на kooperativa со Прокредит (не напишал), ама тврдам дека вработените на шалтер им се најбрзи и најуслужливи.
Ako moze nekoj da mi kaze.
Na primer imam visa electron od komercijalna banka, i sakam da prefrlam pari od taa karticka na moneybookers, neteller ili bilo koj drug e-wallet. No sakam da prefrlam suma vo iznos od 100000-150000den. E sega, dokolku otidam na shalter vo komercijalna i im kazam deka sakam da prefrlam tolkava suma na pari na karticka, dali ke mi pravat nekoj problem? Dali ke se rasprasuvaat kaj ke gi trosam parite?![]()