W
Werther
Гостин
Како го кажа ова за Малезија, небаре со Фројд заедно студирал во Виена.. Covekot vo Malezija ima zavrseno Islamska Psihologija,pa vidi kako covekot gleda na Kur'anskite Aeti.
едитирано од модератор.
Како го кажа ова за Малезија, небаре со Фројд заедно студирал во Виена.. Covekot vo Malezija ima zavrseno Islamska Psihologija,pa vidi kako covekot gleda na Kur'anskite Aeti.
Послушај го ова видео,8 минути е.
не за да ти докажам нешто туку ме интересира колку има вистина во овие зборови и што не е вистина,бидејќи си повеќе запознаен со ликот и делото на Руми.
http://www.youtube.com/watch?v=1nJKrLRfbmg
Овој магистер ли е што зборува на видеото?
едитирано од модератор.
Nije Brat bi trebalo sekoj,sekoj den da se poprava,pa taka i jas,se trudam.Ubavo sto go znaes Tule i sto ti se dopagja negoviot stil.Se nadevam deka svati sto sakav da ti kazam te. psiholozite ni gi kazuvaat psiholoskite tajni od Kur'anot koi se sokrieni za eden Fakih i Duhoven vodic. Onie koi se bavat so Duhovnosta od istite citati ni otkrivaat Duhovni tajni koi se sokrieni za psiholozite i za eden Fakih a Pravnikot (Fakihot) od istite citati ni otkriva fikski propisi te. pravni propisi koi za psiholozite i duhovnite sejhovi se sokrieni. Ova za Tefsirot.Ова ајде се јаде некако
Мило ми е што почна да се поправаш,малку за тефсирите.. али ајде
Го знам Туле,добар дечко
И фала на прашањето,добар сум.
Се надевам дека и ти си добар.
Алејкум селам
Секое добро
--- надополнето: 20 август 2013 во 20:09 ---
btw.
Уште ова:
Послушај го ова видео,8 минути е.
не за да ти докажам нешто туку ме интересира колку има вистина во овие зборови и што не е вистина,бидејќи си повеќе запознаен со ликот и делото на Руми.
http://www.youtube.com/watch?v=1nJKrLRfbmg
Uste ti falese za Sufizmot da kazuvas. Posle se prasuvaat lugevo zosto e tolku iskriven. Eve,satanisti,cionisti i onie koi ne znaat sto se kazuvaat za sufizmot a nekoi bratcinja moi,ne im veruvaat na muslimanite sto kazuvaat za sufizmot,tuku za zal,na satanistite i na cionistite im veruvaat.
За МИЛОСТА БОЖЈА, за ХРИСТА
јас сакам само да знам
За Неговата безкрајна ЉУБОВ
За Неговиот Совршен Ислам!
Единствениот Вистински и Совршен БОГ во Исус ни го покажа Совршениот Ислам и Совршениот Суфизам, се’ друго е искривување на Совршената Вистина и противење (сатанизирање) против Неа!Uste ti falese za Sufizmot da kazuvas. Posle se prasuvaat lugevo zosto e tolku iskriven. ...
I slovo na majkata koja od tatkoto na mudrosta od sinot vo bratmu na sovrsenata rec na otecot preku s.duh na isus......
Единствениот Вистински и Совршен БОГ во Исус ни го покажа Совршениот Ислам и Совршениот Суфизам, се’ друго е искривување на Совршената Вистина и противење (сатанизирање) против Неа!
Денот засигурно доаѓа (и никој неможе да го спречи) на Кој секој ќе Ја препознае и признае Совршената Вистина!
.