Фан клуб - РК Металург

1. Заради "кретенот" вие годинава ќе играте ЛШ.Ако не беше Лино и успехот на Металург прашање е дали ќе влезевте во ЛШ.Пошто нели сите ко што знаеме вас секад ви се паѓаат јаки противници - како Иври вчера.

2. Ова е точно "огромна разлика мегу прва и втора постава" но оваа сезона ќе биде друго.

3. Ти во тек си сезонава или за лани збориш?

Растворцев - 35 години
Чипурин - 33 години
Брумен - 31 година
Тоскиќ - 31 година
Дибиров - 30 години
Шишкарев - 25 години
Душебаев - 20 години
Терзиќ - 18 години.

Ги прибравте сите пензионери од Медведи.

4. Атмосфера да,кога играте против Магдебург,кај се "верните" навивачи против Ловќен и Борац кога играте?

Џабе ви се уште 10 титули ако останете анонимуси во Европа.

1. Играме лига на шампиони ради НАС. Ние сме шампионот. Вие ако играте ќе играте дека некој се смилувал и ви поклонил место кај што реално не треба да играте.

2. Нема. Со деца толку. Плус пак ќе си играте 55 мин со истиве и пак ќе го јадете од нас. Кретенот не мења ништо, едноставно толку знае.

3. За лани зборам. Ние лани имавме ептен помлада екипа. Нас ни треба искуство, некој што нема да падне последните 10 мин што често ни се случуваше лани. Кај нас дојде тоа што требаше, сигурно постарите играчи нема да играат 55 мин ко кај вас мојсо.

4. Не се секирај и тогаш имаме повеќе публика него вие кога играте со истите.

Не ни се џабе трофеите, за нив играме. Вас од што ве знаат ете тури во шталата имате и наплаќате 10е влез :pos: Дај бе не ме смеј една сезона во европа сте изиграле и готово Барса не ви е рамна. Прашај кој странец сакаш која спортска екипа од МКД ја знае - ВАРДАР!

Kolku si beden... Tolku li te dzvekna kompleksot vo glava koga dojde da studiras vo skopje? :D
Treba nekoja akcija vo stiv za takvite kako tebe edno mevce poveke da vi davaat vo menzata :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

За комплекси отвори си го твојот фан клуб па прочитај, ај јас сум искомплексиран од Скопје, а вие од што сте, од Драчево, Маџари, Припор.... ?
За Стив и за мевцата не се секирај, гледај прво кај тебе на трпеза шо има.

За комплекси отвори си го твојот фан клуб па прочитај, ај јас сум искомплексиран од Скопје, а вие од што сте, од Драчево, Маџари, Припор.... ?
За Стив и за мевцата не се секирај, гледај прво кај тебе на трпеза шо има.

Не се нервирај Раде, јасно ни е дека секој неможе да потекнува од метропола...

Јас признавам титули. За 2 год освен вие никој нема да се сеќава на тоа. За мене и финал фор не е ништо ако не станеш шампион. Али тоа е разликата мегу нас и вас. Вие си имате лузерски менталитет, ние секогаш притисок да победиме. Не за џабе сме НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНИЈА. Затоа на сите им се дига на нас, било да сте вие, зони, пелистер, шкендија или било кој друг. Дерби во Македонија е ВАРДАР против другиот тим.

ХАХААХ ме изнасмеа да сибеш векот.Титули од ВИП Супер Лигата на МК.Чудесија :pipi:Или имате некоја европска титула ,а криете?

Да не даваа шанса за влез во ЛШ тие титули ќе беа еднакви на титулата од турнирот во Струга.Ако тебе ти е достигнување само да се освои МК титула и толку,добро.Ако не покажете ништо и годинава во ЛШ,договорете се со Металург - вие да го земете пехарот,а тие нека играат ЛШ.Сите задоволни.:D

Да, затоа некој во австралија си го бара чарето....

Јас сум светски човек, малку во Скопје, малку во Бангкок, малку во Мелбурн, малку Манила и Бали... Што да правам си имам бизниси секаде не мора мама и тате да ми праќаат ајвар и чварки во метрополата за да преживеам
--- надополнето: 17 август 2013 во 18:37 ---
ХАХААХ ме изнасмеа да сибеш векот.Титули од ВИП Супер Лигата на МК.Чудесија :pipi:Или имате некоја европска титула ,а криете?

Да не даваа шанса за влез во ЛШ тие титули ќе беа еднакви на титулата од турнирот во Струга.Ако тебе ти е достигнување само да се освои МК титула и толку,добро.Ако не покажете ништо и годинава во ЛШ,договорете се со Металург - вие да го земете пехарот,а тие нека играат ЛШ.Сите задоволни.:D

Да, ВИП СУПЕР ЛИГА НА МКД и СЕХА (ете ти европска).

Да даваа шанса за влез во ЛШ во струга имаше да ве удавиме во езерото, вака нема зашто. Мене достигнување ми се титули, дали 2,7 или само квалификации горе доле е исто. Се бројат ТИТУЛИТЕ, сите зборат за ШАМПИОНИТЕ.

Во Европа ќе игра кој заслужил а тоа е ВАРДАР.

Не ни се џабе трофеите, за нив играме. Вас од што ве знаат ете тури во шталата имате и наплаќате 10е влез :pos: Дај бе не ме смеј една сезона во европа сте изиграле и готово Барса не ви е рамна. Прашај кој странец сакаш која спортска екипа од МКД ја знае - ВАРДАР!

Не нас од што не знаат ни дадоа Wild карта.
Пошто во ЕХФ вашите титули ама баш ништо не им значат.
"една сезона во европа сте изиграле и готово" - очигледно дека толку пратиш ракомет.

Хахахха :D
Моментот е кога ти зборат за публика :pos:
За решавачката утакмица кога можеа да слават титула на свој терен им ги затворија вратите :cenzura:

Не нас од што не знаат ни дадоа Wild карта.
Пошто во ЕХФ вашите титули ама баш ништо не им значат.
"една сезона во европа сте изиграле и готово" - очигледно дека толку пратиш ракомет.

Вајлд карта се дава на лузери бе другар. Што друго да ти кажам, затоа е вајлд карта.

Во ЕХФ нашите титули им значат и те како, после секоја заслужено си играме во ЛШ.

Една со која се пувате, не се секирај јас не сум детенце, ракомет пратам уште пред ти да си роден.

Јас сум светски човек, малку во Скопје, малку во Бангкок, малку во Мелбурн, малку Манила и Бали... Што да правам си имам бизниси секаде не мора мама и тате да ми праќаат ајвар и чварки во метрополата за да преживеам
--- надополнето: 17 август 2013 во 18:37 ---

Да, ВИП СУПЕР ЛИГА НА МКД и СЕХА (ете ти европска).

Да даваа шанса за влез во ЛШ во струга имаше да ве удавиме во езерото, вака нема зашто. Мене достигнување ми се титули, дали 2,7 или само квалификации горе доле е исто. Се бројат ТИТУЛИТЕ, сите зборат за ШАМПИОНИТЕ.

Во Европа ќе игра кој заслужил а тоа е ВАРДАР.

Јас можи јадам чварки и ајвар ама го следам Металург во живо, ти го следиш вардар на радио од Мелбурн и од Бангкок. И стварно овај муабет е глуп, испровоциран сум да го кажам иако не сакам, тоа на кој каков му е животниот пат тука не е важно и не е во ред ракометна провокација во мој фан клуб, да се споредува со бројот на мевца кои јас ги јадам.

Така е друже... за некоја година вие треба од четвртфинале да играте... таман Сеха слаба е, супер лига домашна не е за вас за некоја година и групите во ЛШ тапа ќе ви бидат и од што сте популарни директно во четврт ќе играте!

За некоја година ЛШ ќе се игра а металург директно ќе чека во финале (y)

Вајлд карта се дава на лузери бе другар. Што друго да ти кажам, затоа е вајлд карта.

Во ЕХФ нашите титули им значат и те како, после секоја заслужено си играме во ЛШ.

Една со која се пувате, не се секирај јас не сум детенце, ракомет пратам уште пред ти да си роден.

Да,да,знам,вие сите пратите уште Металопластика кога газеше.А редовно на трибини само деца до 20 години гледам.Еве кој оди на натпревари:

1004507_375473752555079_1260212903_n.jpg

Пола од нив нмаат ни 18,ама затоа сите Комити пратат ракомет уште од 1961.Не како овие на Металург од вчера што почнале да гледаат.

Кај се вашите деца? Кај вас ни роднините на ракометарите не одат.
Важно ако влезете во ЛШ ќе се изнасликате во Борис :pipi:

Така е друже... за некоја година вие треба од четвртфинале да играте... таман Сеха слаба е, супер лига домашна не е за вас за некоја година и групите во ЛШ тапа ќе ви бидат и од што сте популарни директно во четврт ќе играте!

За некоја година ЛШ ќе се игра а металург директно ќе чека во финале (y)

Па незнам за четвртфинале или финале,ама ако не се посерете годинава во ЛШ (ко по навика) можеби догодина ќе ни дозволат 2 тима директно во групи.

Јас можи јадам чварки и ајвар ама го следам Металург во живо, ти го следиш вардар на радио од Мелбурн и од Бангкок. И стварно овај муабет е глуп, испровоциран сум да го кажам иако не сакам, тоа на кој каков му е животниот пат тука не е важно и не е во ред ракометна провокација во мој фан клуб, да се споредува со бројот на мевца кои јас ги јадам.

Раде ако провцираш очекувај да ти се врати со иста мера. И доста со плачење, цело време напаѓате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom