Со кого се познавате од форумов?

2

~2A

Гостин
Шаринган еве сега пред 1 саат се вратив...
Вчера останвме до 6 сабајле ептен ја затеравме работата па пола ден во спиење јадење и ајде патот за накај дома... а богами и немав баш како да те конткатирам :(
Ќе јадиш ќотек ко што јадеше Гаара од Рок Ли! :P ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш. :D

Иначе... The Edge^ Roten 96 pumaval ToXic_ - сите ми се генерација. :D Потоа, со Iceboy имам поминато еден ден во Велес, кога бев на натправар математика. Со Логикс имам јадено сендвич во Струмица, Гробар Мкд го гледав како игра футсал, кај нас и се поздравивме... И тоа.. Други не ми текнуват..

Може и дрогирашот, хелекс па и RickyLFC9 (има роднини кај нас) да ги знам, ама да не знам оти ги знам. :D
Да го додадам и Slash II, кој денес го "запознав".

То ест го знам од порано, ама денес дознав оти сум го знаел. :D

Edit: Ооо да... Исто и Aleks181. Со неа пораснавме тука во маалото, а вчера дознав под кој ник чепка по форумов. :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
најново со џимеј и@Меган, кул луѓе многу позитивни, ама саат и пол муабет е многу кратко, другпат повеќе :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Што реклама ни удри, сега сите што патат од несоница ќе ни се пријават за дружба до сабајле:D
еееее, ние веќе одамна ја имаме привилегијата да ве (не сите набројани) знаеме и дружиме :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Со Пепси_ кој патем искочи понарцисоиден од мене :rolleyes::icon_lol: и MyloXyloto - фин и комуникативен момак :))) , а потоа со Pat Bateman и Викса - супер дечки со кои пак сакам да пијам текили :D.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
bebush поддршка за иницијативава ама веке пробав текили дај сега нешто друго :)

Kajgana Shop

На врв Bottom