Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Започнавме иљада теми на разговор али времето да се скапи беше прекратко. Till next time!
Си се размуабетивме како цел живот да се знаеме, предобар впечаток ми остави и се надам скоро ќе се видиме па. Комшии сме тука па може почесто да си правеме идимидојдими.
бруки 
Се изнамуабетивме убаво и се најдовме заљубеници во лол, па у главно така ќе шириме пријателство даље. 
Супер батка, збори 300 на саат ама нека, ептен ме бендиса и смешен си ебаго
У глобала супер впечаток ми остави и плус да се заблагодарам за честа шо највеќе заради мене го викна Шаринган и со него да се упознаам. Во годините сме тука негде изгледа и со паметот сме тука
Малце срамежлив на почетокот ама после се оправивме и паѓаа заебанции.
Шетнавме, се подруживме, помуабетивме во рамките на времето. Скроз позитивен впечаток. А да и братучеди станавме, да потврдам и јас.
Од основно чат пат сме се дружеле. Пред скоро и во автобус се начекавме помуабетивме на пат за Битолата, но кој да ти знај, ни јас личам на фаца на турвиор, па ни тој на Бруно
NelTu можеби само онака по извиџејне шо велиме прилепчаниве да ја имам некаде видено. Знам дека математика многу сакала и најмногу и одела истата. Фини чоеци со Бруно.

И плус добро друштво за пиење. Тотално е ист во живо како и виртуелно и ми се чини најмногу се погодивме, не можевме да си изнакажеме се' во цела вечер, летна времето. Се гледаме пак некогаш, обавезно. 

И извинување од мене за чекањето пред Тедико.
Eптен забавна личност. Али најмило ми беше кога скокаше од радост што се најде со друштвото за колата.
Од септември пак ќе се гледаме, мораш да ми го покажиш Штип. Да не бидам ептен fail.

Уште се смеам еве. Во кратки црти, супер човече, тука сме во години, се изнасмеавме. Се надевам ќе се дружиме пак. 

Не се видовме многу али важно те имам на слика 

добра музика слуша, исто така интелегентно чоече, многу весело, незнам како ти оставив впечаток дека сакам да те размавам
мирно дете сум јас 

The Magus си изнапраевме муабет, ми отвори други погледи за некој работи, ми се допадна таа либералност што карактерно ја поседуваш, и со тебе ќе треба да го дозавршиме муабетот, а и за баскет не заборавам организирам една партија само нека се расчисти градов
Да бне има вечер пак собиранка, Буцио го сретнав денеска рече дека на одмор бил па ако има нешто да го обавестиме.
Прилепчани, сите ве шпиунирав на фејсбук. Магусе, ти што им беше, дадилка?![]()
Доста добро се изнамуабетивме со него иако малце не го разбирав со неговиот дијалект али се разбравме некако. Се најдовме и LOL колеги, па еве од тогаш наваму , газиме све. 

, во живо баш ми е поинтересен за разговор (заради неговиот дијалект
). Мило ми е што се запознавме!

Тууу како не дојдов и мене че ме тагнувавте во постовиве.

Тууу како не дојдов и мене че ме тагнувавте во постовиве.