Eпа вака сега, ми дојде и мене редот да ги кажам и јас моите импресии од форумџиското собирање на вториот ден од Пиво Фестов тука во нашиов град.
Најпрво, навистина ми беше мило што ненадејно се собравме и запознав личности од различни градови, па и луѓе кои се од градов, а се членови на форумов.
Со
turvior се знаеме многу одамна во живо, но незнаев дека тој е тој turvior од форумов, се до пред некое време, па еве дојдовме до шанса на собиранкава да се изначудиме и на таа работа. Највистина добар човек со позитивни мисли, паметен и доста културен човек. Многу пати го среќавав во автобус кога идевме во Битола на факултет овие претходни 3 години, па знаевме да прокоментираме различни теми но како што кажа тој погоре , никогаш не сме знаеле кој е кој на кајгана и дека воопшто и тука се познаваме.
со
Andrew цел час седевме и незнаев воопшто дека тој е тој Andrew од форумов бидејќи воопшто незнаев кој ќе бидат освен
turvior i
Hurin. Тој преку девојка ми
NelTu разбра дека всушност јас сум BrunoFresh и се изненадивме стварно кога разбравме кој е кој бидејќи многу пати сме се начекале на форумот, сме споделиме исти мислења и шеги, па ете ни шанса и нас да се запознаеме во живо. Цитирам негова реченица:
"Бруно и ја бевме најубави вчера", за оваа реченица има потполно право
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Доста добро се изнамуабетивме со него иако малце не го разбирав со неговиот дијалект али се разбравме некако. Се најдовме и LOL колеги, па еве од тогаш наваму , газиме све.
со
Mary Poppins се запознав пред неколку месеци, но еве на оваа собиранка ја видов втор пат и навистина ми е мило што дојде тука да ужива во пивофестот со нашето друштво. Многу добра и позитивна личност, секогаш е насмеана и спремна за било каква шала, макар и на нејзина сметка. Комуникативна личност, добар слушател и почитувана пријателка. Како што кажа
NelTu , интересен беше моментот кога скокаше од радост дека ги доби нејзините пријатели на линија, за да се договори за одење накај дома.
со
Шаринган немав многу простор да се запознам подетално таа вечер, но затоа другиот ден на Facebook се отепавме муабет прање за милион теми. Стварно многу фин и интересен батка, си најдовме многу заеднички теми за муабет. Малце беше страмежлив таа вечер на собиранката али сепак се пројде супер.
со
The Magus се видовме многу на кратко на After Party Trance журката и тоа случајно преку
Hurin, па немав шанса ни него да го запознам подобро, па наредниот ден требаше да се препознаеме кој е кој. Се надевам набрзо ќе имам шанса да го запознам и него во живо, па да споделиме мислења
Таа вечер поминав најако од сите вечери и за тоа се виновни сите овие личности погоре. Се надевам истава група (па и други личности се добредојдени секогаш), ќе се собериме наскоро повторно и кога веќе се знаеме дружењето ќе биди уште поинтересно. Очекував уште повеќе личности да запознаам таа вечер од форумов, али ете се собравме колку што се собравме. И сакам маскимално да го потврдам истот разговор на на
turvior, цитирам:
"п.с Не знам оти некои луѓе се плашат од средби. Не сме ни некрофили, ни човекојадци, нити пак носиме солна киселина в шишенце со нас. Можеби сакаат да останат крајно анонимни, за да не тролаат тука раат на форумов, во спротивно можи да им падне жал, да ги фатиме на емотивност поради познанството"