The Humble Bundle - официјална тема

• Креатор на темата Креатор на темата VremeE
  • Време на започнување Време на започнување
Uplink
Darwinia
DEFCON
Multiwinia

Ги добив беспари :) Еден тип на Steam форумот постираше клучеви, со тоа што последната буква беше скриена. Некако успеав еден од клучевите да го "пробијам" најбрзо и оп - 4 гага игри. :) Најверојатно типот ги купил по 0,01 долар, али гајле ми е, не се брукам јас, нема мое име и презиме, мејл и број на картица до уплата од 0,01.

Dungeons of Dredmor е додадена како екстра игра на Humble Bundle, тие што веќе го имаат ќе добијат клуч, а тие што го немаат ќе мора да платат повеќе од просекот. Има и Steam клуч.

На getgamesgo.com, исто сајт за онлајн продажба и симнување кој е во партнерство со Eurogamer, има ваков пакет.
Little Big Bunch
Понудени игри се Explodemon, Frozen Synapse, New Star Soccer 5, Munch’s Odyssey, Serious Sam: Double D
Serious Sam се активира на Steam. Оваа New Star Soccer ми изгледа најинтересна, FS е веќе докажано добра, а останатите се платформери.

За ова Indie Gala на еден тип на Steam му дадов 2 scrap metal за Team Fortress 2 и он ми ја зема. Најверојатно платил еден цент али искрено ич такво не ме боли штом не можеле да се потрудат да стават повеќе опции за плаќање.

За Indie Royale имам посебна тема направено.

Humble Bundle #3 додаден како бонус за тие што платиле повеќе од просекот.

Има нов хумбле со една важна разлика - понудените три игри не се сеуште направени и три студиа ги прават за време од 60 саати. Има пренос во живо на изработката на игрите. Крајните игри секако ќе бидат мали - за 60 саати не се прават чуда.

Додатно има класичен пакет be mine.

Само BF3 вреди за тие 5 долари што треба да се дадат. Све друго е бонус. :)

Мислам дека не треба да се пропушти понудава:
https://www.humblebundle.com/
Се е објаснето во видеото.
Го купи пакетов?Ако си го купил,ќе може да ми кажеш дали игриве идат со целосен download или само кодови,и дали имаше проблеми при купувањето(пример Македонија пејпал и тие срања)?...
И дали може со кредитна картичка да купам од Македонија?
Гледам дека има можност со кредитна,ама не ми е јасна процедурата..Да не ме ошураат безвезе,пошо од странство е ова на интернационално ниво..

Јас пак неможам да најдам како да ја спуштам BF3 на steam или не може!?

Edit; Исто и Dead Space 3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom