Хорор филмови

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Кажи ајде некој постар хорор што ќе ме раздрма.Само немој молимте од 50та онаму црно бел некој
The Shining
The Thing
The Tenant
The Texas Chainsaw Massacre
Cannibal Holocaust (preterano mrdnat)
Kill Baby Kill
The Wicker man
Re-Animator

Пробај нешто вакво дали ќе те бендиса.

N

Nicky Santoro

Гостин
шајнинг не ме бендиса ама ич, го критикував него на некоја од темите
thing гледан ми е добро филмче е
тенант не е хорор ко шо видов
Масакров гледан ми е и овај последниов ми е на листата реаниматоров.можно е и да го имам загледано некако познато ми делува.
Пример Синистер и инсајдиус мн повеќе ми делуваа кога ги гледав него некои останти.Особено првиов е меѓу најдобрите понови хорори што сум ги гледал

2

~2A

Гостин
The Shining
The Thing
The Tenant
The Texas Chainsaw Massacre
Cannibal Holocaust (preterano mrdnat)
Kill Baby Kill
The Wicker man
Re-Animator

Пробај нешто вакво дали ќе те бендиса.
Овие појќе се слешер-тип на хорор филмови. Предложи му нешто од типот The haunting in conecticut, Dead Silence, Shutter, па дури и 1408 би ти мавнал на психата доколку сакаш да те стреси. :)

Nicky Santoro

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Овие појќе се слешер-тип на хорор филмови. Предложи му нешто од типот The haunting in conecticut, Dead Silence, Shutter, па дури и 1408 би ти мавнал на психата доколку сакаш да те стреси. :)

Nicky Santoro
Постари побара чоеко, нови се тие што ги наведе, барем во моја проценка после 2000-та спаѓаат во нови. :) Инаку како што наведов претходно нема основа за споредба од тоа старато со воа новово, која е реткост невидена.

п.с Dark Prince:Тhe true story of Dracula (немој да ве лажел Ѓаволот некогаш да го сметните) мизерија во раскош. Ни Х од хорор.

2

~2A

Гостин
Постари побара чоеко, нови се тие што ги наведе, барем во моја проценка после 2000-та спаѓаат во нови. :) Инаку како што наведов претходно нема основа за споредба од тоа старато со воа новово, која е реткост невидена.

п.с Dark Prince:Тhe true story of Dracula (немој да ве лажел Ѓаволот некогаш да го сметните) мизерија во раскош. Ни Х од хорор.

Нека не си траска глата, нека си изглеа од поновиве. :P

Доколку сака би му предложил уште нешто, дури ми се напамет.

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
The Purge е нешто поинакво, мене многу ме бендиса. А омилен хорор дефинитивно уште ми е 30 Days of Night, го гледав по премиерата и досега изгледав уште 100тици ама ниеден како него :sneaky:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Пред малце го гледав The Devil Inside, интересен ми се виде.
:eek: Поглупав филм здравје.
Зашто во последедно време нема добар хорор? Или немаат фантазија или јас отрпнав на нив :( Се што е ново му се радувам и на крај се разочарувам колку детски е направен :(
Ај некој предлог за добар психо трилер или хорор што дрма од петици. Без лигави ствари и инсекти по можност :)

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
:eek: Поглупав филм здравје.
Зашто во последедно време нема добар хорор? Или немаат фантазија или јас отрпнав на нив :( Се што е ново му се радувам и на крај се разочарувам колку детски е направен :(
Ај некој предлог за добар психо трилер или хорор што дрма од петици. Без лигави ствари и инсекти по можност :)

Insidious? Дрма и то како :sneaky:

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
(y) Добар е го имам гледано, е такво нешто ново ми треба.
Не мора да е најнов за да е добар :) не знам дали прочита погоре, 30 Days of Night ми е сеуште омилен после 5 години, има и втор дел ама е продолжение - ти треба првиот за да го сфатиш.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Не мора да е најнов за да е добар :) не знам дали прочита погоре, 30 Days of Night ми е сеуште омилен после 5 години, има и втор дел ама е продолжение - ти треба првиот за да го сфатиш.
Велам ново дека старите добри ми се гледани како и предложениот :D Реков јас сум отрпнала па не можат режисерите да ми угодат :icon_lol: Ќе почнам пак старите да ги гледам, од новите нема фајда.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Повели... клик
Само што го спуштив и планирам покасно да го гледам...солидна снимка со веќе вметнат 語翻譯 превод :D... мала шала, имаш превод за филмов на http://www.podnapisi.net

Kajgana Shop

На врв Bottom