Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FC - запознава женска, прво ја мрази, се хејтаат, женската влегуе у филмови и на крај среќно си живеат. The good guy kills the bad guy. 1/5
Причина бр.11: ако си се пензионира на време wot нема да го хејта.
Ова е совет да не го гледаме или да не го гледаме на камера снимка?Елисиум.
Комплетно невреден за гледање, гледајте гифови со мачки на нет подобро. Лошо сценарио полно со дупки, научно неиздржана "научна фантастика", патетика, глупости и идеологии на едно место. Ѓубре.
Мене Shakespeare in Love ми е меѓу најубавите филмови. Значи филм УБАВ во смисла дека ми е убо на душава откако ќе го изгледам. Го гледам често и можам да кажам дека секогаш му ја осеќам таа убавина, ништо не се сменило со години и гледања, секогаш се повторува во мене она што се случи кога го гледав за прв пат.
Не е се возможно. Такви очигледни глупости има кои се косат со физиката. Кјубрик знаел да ги реши овие проблеми пред 50 години, овие не знааат денес.Змејко и што мислиш под "научно неиздржана научна фантастика" ?
Пошто вообичаено во сај-фај филмови се е возможно (до одредена мерка ). По можност без поголеми спојлери обајсни![]()
Stoker![]()