Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
секој ден по една ае

nancy botwin appreciation day (milf)
tv_weeds14.jpg

Nancy_Botwin_by_GlacierFusion.jpg

6a00d834515f1369e201157203049b970b-800wi

NSFW-Photos-Video-Mary-Louise-Parker-Lingerie-Baking-Pie-Reading-Bedtime-Stories.jpg

Mary-Louise-Parker-Wallpaper-mary-louise-parker-20124648-1920-1200.jpg

bonus nudes
NANCY > HEISENBERG

The Great Gatsby е одличен. Лани долго време ми ја фалеа книгата и малце се плашев дека може да ми го расипат филмот големите очекувања, ама се беше одлично склопено и не трепнав. Воопшто не осетив дека трае скоро два ипол саати. (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
FC - запознава женска, прво ја мрази, се хејтаат, женската влегуе у филмови и на крај среќно си живеат. The good guy kills the bad guy. 1/5

Група преживеани на тропски остров наоѓаат поларна мечка и се прогонувани од чудовиште во форма на црн чад.

#neinventivnosta_ubiva, #klishe

На Мајкл Беј верзијата? :)

Јас никогаш не сум го хејтал Титаник, ме бендиса. Кога сме тука, да испровоцирам дискусија за еден многу хејтан добитник на Оскар, според многумина незаслужено, според мене сосема на место: Shakespeare in Love.

Колку оскари има Форест, сигурно му се заслужени ;)

Многу позитивни коментари гледам за All Is Lost изгледа ќе биде добар филм

Елисиум.

Комплетно невреден за гледање, гледајте гифови со мачки на нет подобро. Лошо сценарио полно со дупки, научно неиздржана "научна фантастика", патетика, глупости и идеологии на едно место. Ѓубре.
Ова е совет да не го гледаме или да не го гледаме на камера снимка?

Мене Shakespeare in Love ми е меѓу најубавите филмови. Значи филм УБАВ во смисла дека ми е убо на душава откако ќе го изгледам. Го гледам често и можам да кажам дека секогаш му ја осеќам таа убавина, ништо не се сменило со години и гледања, секогаш се повторува во мене она што се случи кога го гледав за прв пат.

Проблемот е што повеќето по гледањето на филмот не знаат за што се работело, знам луѓе кои не можат да поврзат нништо во филмот иако би требало да е лесно за секој кој барем бил редовен во школо. Веројатно го доживуваат како обична романтична драма а и не можат да го разберат јазикот во филмот и референците.

Мене Shakespeare in Love ми е меѓу најубавите филмови. Значи филм УБАВ во смисла дека ми е убо на душава откако ќе го изгледам. Го гледам често и можам да кажам дека секогаш му ја осеќам таа убавина, ништо не се сменило со години и гледања, секогаш се повторува во мене она што се случи кога го гледав за прв пат.

Ова да, крајно топол и позитивен филм, не знам што има тука да не се сака.

Змејко и што мислиш под "научно неиздржана научна фантастика" ?
Пошто вообичаено во сај-фај филмови се е возможно (до одредена мерка ). По можност без поголеми спојлери обајсни :)

Race 2 има 5.1 на имдб???? :facepalm:
О, ноу. Колку е потценет овој филм, мене лично многу ми се допадна филмчево. Има 9 од мене, а реалниот рејтинг му е некаде 7.5 - 8..

Змејко и што мислиш под "научно неиздржана научна фантастика" ?
Пошто вообичаено во сај-фај филмови се е возможно (до одредена мерка ). По можност без поголеми спојлери обајсни :)
Не е се возможно. Такви очигледни глупости има кои се косат со физиката. Кјубрик знаел да ги реши овие проблеми пред 50 години, овие не знааат денес.

Него гледам се 10-ки на форумов за Oblivion...само мене ли ми беше глуп?

Ретардирана глума од Круз, Кириленко, па и Фриман. Круз си репризира улоги, погледнете го Џек Ричер, ист е. Слично прави и Џејми Ланистер овде, али ај.
Приказната, ефтин рип оф на Матрикс, а поготово не е објаснето точно што и зашто...

И последниот проблем, логиката. Постојат повеќе точки во филмот каде што ја нема. Инаку магична е бројката 3 - ја откриваат „базата“ на бунтовниците и од 50 дронови, праќаат 3 само за Круз да ги реши. За крајот да не ни правиме муабет...
Добар филм, ама само во првите 30 мин.

Обливион е филм ипол, мене многу ми се допадна, али секој си има свој вкус. Како што реков и претходно Обливион е еден од подобрите сци - фи филмови последниве години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom