2
~2A
Гостин
И јас ко Ливерпул, запечен....
--- надополнето: 14 август 2013 во 16:44 ---Тоа ми е работа Мартине, собирам пациенти за канцеларијава. Кога планираш да дојдеш на сеанса?
--- надополнето: 14 август 2013 во 16:11 ---
Епа ако ти е ова работата тогаш треба да си најдеш некоја поинтересна работа од оваа. Jaс само неколку месеци сум на форумов и веќе почна да ми здосадува, не би издржал да бидам толку долго тука како што си ти од 2007
I feel your pain broИ јас ко Ливерпул, запечен....
Јас ако останам сингл дали ќе ми дозволиш да се привијам уз тебе (само дур не се снајдам)?Ајде нека ти се здосади побргу, јас ќе ти помогнам во тоа, имам разбирање за такви ликови како тебе.
А ти сакаш јас побргу да си заминам? После ќе ви биде досадно без менеАјде нека ти се здосади побргу, јас ќе ти помогнам во тоа, имам разбирање за такви ликови како тебе.
Хах, noob.Ја сум сингЛ веќе 2,3 години..
Да бе, имам и цвикери, 100кг , мозолчиња , долга коса и настрана ја носам понекогаш а и невин сум. Дота 4 лајф!Хах, noob.
Што им фали на тие што имаат 100 кг и наочари?Да бе, имам и цвикери, 100кг ,
Некој си се пронајде у постотШто им фали на тие што имаат 100 кг и наочари?
Не им фали ништо доколку се кул во опшеството. Ама ете ја невин и со бубуљици... што да знам.Што им фали на тие што имаат 100 кг и наочари?
Па у таа половина од постот Иначе долга коса сум немал никад, а мозолчиња скоро и да немам од средно наваму.Некој си се пронајде у постот
и Ќелави, а кај се мајкл џордан,зинедин зидан,џејсон статхам,чичо гној...........Па у таа половина од постот Иначе долга коса сум немал никад, а мозолчиња скоро и да немам од средно наваму.
Мислам дека луѓето имаат погрешна перцепција за тоа како изгледа човек од сто кила. А и не знам зашо гледаат со потсмев на тие што носат наочари.
Гарант и чорапите ти се скинати на петата,и на палците напредДа бе, имам и цвикери, 100кг , мозолчиња , долга коса и настрана ја носам понекогаш а и невин сум. Дота 4 лајф!