Нови игри

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
KoF XIII
13 септември

уште од пред 2 години ја има по торенти :P

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
DuckTales Remastered ја има по торенти. :vozbud:

А ја има некој играно Cloudberry Kingdom?
Ако не, please fucking do play it. Особено ако ви се игра поинаков (hardcore, барем така ја рекламираат) side-scrolling platformer. Изненаден од тоа колку е забавна играва. AI-то се прилагодува врз основа на тоа колку добро ја играш, до тој степен да после одредено време некои нивоа изгледаат како да е невозможно да се поминат. Плус тоа одличен DnB soundtrack, барем на мене ептен добро ми се вклопи во доживувањето. И од некоја причина Kevin Sorbo го позајмува гласот во story mode. Плус ако имаш со кого да ја играш co-op, далеку позабавна. Најискрено препорачувам.

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
До каде со симулацииве?

:pos::pos:
Totally Accurate Toilet Simulator е најдобар симулатор икад, единствено нешто што му фали да ја добие титулата Extremely Totally Accurate е full-body модел, анимација на активностите и можност за решавање крстозбор :D

DuckTales Remastered ја има по торенти. :vozbud:

А ја има некој играно Cloudberry Kingdom?
Ако не, please fucking do play it. Особено ако ви се игра поинаков (hardcore, барем така ја рекламираат) side-scrolling platformer. Изненаден од тоа колку е забавна играва. AI-то се прилагодува врз основа на тоа колку добро ја играш, до тој степен да после одредено време некои нивоа изгледаат како да е невозможно да се поминат. Плус тоа одличен DnB soundtrack, барем на мене ептен добро ми се вклопи во доживувањето. И од некоја причина Kevin Sorbo го позајмува гласот во story mode. Плус ако имаш со кого да ја играш co-op, далеку позабавна. Најискрено препорачувам.
Ја пробав, стварно добра игра, малку не ми беше добра контролата на ликот... скокањето имаше некоја лоша "тежина", лоша физика или што и да е, не ми беше "природен" платформинг движењето на ликот, ама замислата е одлична и левел едиторот има огромен потенцијал кога ќе се привикнеш на контролирањето.
Јас па се зафатив со Guacamelee, одлична метроидваниа, ја препорачувам на секој, не е долга, до последниот бос сум веќе некој ден затоа што немав баш време да се свртам на играта, можеби наредниве денови ќе бидам во можност, во секој случај, потрошив доста време на некои optional ствари како качување на врвот на дрвото што бараше доста скил и го совладав после некој саат време мачење, беше тешко ама фер со труд го научив, сега можам да му правам speedrun без проблеми :) во секој случај ја препорачувам :D

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Worms clan Нешто искочи на замунда со кракед мултипллер ако има некој симнато ако може да се игра нека сподели

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848

Ова е за вистинските обожаватели на хорор авантура и срвајвл а ќе ви се допадне играва ако на времето ви се допаѓаа и стариот добар Rezident Evil 1(Barry Burton,Al Wesker, Valentine and Chris), понатаму двојката(која има и второ сценарио) секако тука е и немезис или третиот дел и мошне иновативниот Вероника за Sega Dremcast кои одржуваа напнатост и солидни комбинации, токму она што го снема во четвртиот дел( и9 покрај добриот гејмплеј) а пак 5 и 6 се разочарување.

Тука ќе ја додадам за љубителите на тактичка шпионажа и Metal Gear посебно првите 3 дела но кај овие игри НИКАКО брзање, ако брзате ја пропуштате уметноста, за оние кои сакаат уметност втора и многу постара е Syphoon Filter за Playstation 1 но има мислам HD едиции за PC секако модифицирани.

За оние кои сакаат пукање мислам дека FEAR и S.T.A.L.K.E.R наместрени на најтешко(како што јас обожавам и на FEAR без опција за успорување на непријателот) ќе ви дадат солидно задоволство посебно Сталкер бидејќи ајде првата е ептен ама ептен сци-фи но вторава наместрена на мастер и покрај добрата опрема сепак и обичен бандит со PMm ќе ве среди.

Крајзис со Максимум Уаууу е булшет барем за мене, Call og Duty вториот дел и третиот ми се допаднаа многу четвртиот модерн варфаре беше ОК и гејмплеј и се(глуп е моментот каде уништувате Т-72 со џсавелин за кој треба девајца оператори а бе еден) но за да одиш и пукаш без мозок е добра, а поновиве делови ме разочараа тотално па дури и UAV упоравувате.

За љубителите на реалистичлни, ама стварно реалистичмни, катиљ и тешки стратегии препорака е Frontline Fields of Thunder која иако е постара истата е толку тешка стратегија да ќе ве натера да размислите многу добро каде ќе нападнете со колку сила и пешадија и дали ќе има таму Стуг па ќе креирате диверзија додека непријателот нишани кон тие единици вие го згазите набрзина, интересно за Играва е што е поврзана со Курск и мисиите кои ги извршувате (било од страната на СССР или Вермахтот биле фактички вистински мисии на вистински локации, али пазете како ги поставувате тенковите и пред каков Топ или тенк(посебно ако е вкопан има предност) о9ваа стратегија љубителите на овој жанр на игри тре4ба да ја вкусат.

Нормално наместете да биде малку потешкоп па не стре ретардирани.

За љубителите на Симулатори Silent Hunter од третти дел нагоре е одличен избор.

Штета во последно време сум преокупиран и немам тајминг за она го знаете вие добро гејмери седнување и ЦЕЛА НЕДЕЛА нестанување од PC и да признаам малку ми недостига.

Kajgana Shop

На врв Bottom