Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.560
- Поени од реакции
- 2.524
KoF XIII
13 септември
уште од пред 2 години ја има по торенти
13 септември
уште од пред 2 години ја има по торенти
Totally Accurate Toilet Simulator е најдобар симулатор икад, единствено нешто што му фали да ја добие титулата Extremely Totally Accurate е full-body модел, анимација на активностите и можност за решавање крстозборДо каде со симулацииве?
Ја пробав, стварно добра игра, малку не ми беше добра контролата на ликот... скокањето имаше некоја лоша "тежина", лоша физика или што и да е, не ми беше "природен" платформинг движењето на ликот, ама замислата е одлична и левел едиторот има огромен потенцијал кога ќе се привикнеш на контролирањето.DuckTales Remastered ја има по торенти.
А ја има некој играно Cloudberry Kingdom?
Ако не, please fucking do play it. Особено ако ви се игра поинаков (hardcore, барем така ја рекламираат) side-scrolling platformer. Изненаден од тоа колку е забавна играва. AI-то се прилагодува врз основа на тоа колку добро ја играш, до тој степен да после одредено време некои нивоа изгледаат како да е невозможно да се поминат. Плус тоа одличен DnB soundtrack, барем на мене ептен добро ми се вклопи во доживувањето. И од некоја причина Kevin Sorbo го позајмува гласот во story mode. Плус ако имаш со кого да ја играш co-op, далеку позабавна. Најискрено препорачувам.
Супер, се надевам дека ќе има синглплеер кампања
Ја играше ? Фан сум на играва, вреди ли да се спушти ?џабе кога е глупа како конвикшн