Со јазик и усни

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Знаеме дека мажите свршуваат при орален секс, меѓутоа најчесто со стимулација со рака или со рака и уста. Ме интересира дали ви се погодила некоја толку способна да ве доведе до свршување само употребувајќи јазик и усни?

FortunE напиша:
Знаеме дека мажите свршуваат при орален секс, меѓутоа најчесто со стимулација со рака или со рака и уста. Ме интересира дали ви се погодила некоја толку способна да ве доведе до свршување само употребувајќи јазик и усни?

eihhhh....:je::icon_lol::icon_lol:

јазик усни, и ја би додал и диип троат техника...

Иначе не, не ми се има десено до сеа.

FortunE напиша:
многу пати. имам еден пост во дали жените сакаат да голтаат каде ја опишувам оралката без раце или прсти.
зависи од мајстор својг заната

da vi kazam pravo....imav edna slucka,bea dovolni nejzinite zborovi,zdivnuvanjeto na uvcinjata i pogled u ocite.....uffffffff

сјај у очима...и ја ко копиљ иам свршено преку панталона моја и сукња нејзина само со триење, ама не е тоа оралка;)

Не, само со јазик и усни... Не ми се случило.
А и ретки се тие што би издржале толку време без „рачна помош”. :wink:

Acid напиша:
Не, само со јазик и усни... Не ми се случило.
А и ретки се тие што би издржале толку време без „рачна помош”. :wink:
пеер, на почеток може ручна помош, па после да се пребаци на безручна

gOJDO напиша:
пеер, на почеток може ручна помош, па после да се пребаци на безручна
ААА, па така може...
Јас мислев ко демек цело време така, цело време правење зебра - чкуп, џглуб, шклуп (Лу ќе ме сфати) :wink:

Нормално дека се случило. Филингот го има опишано гОЈДО на една друга тема:je:

Acid напиша:
ААА, па така може...
Јас мислев ко демек цело време така, цело време правење зебра - чкуп, џглуб, шклуп (Лу ќе ме сфати) :wink:

Нормално дека се случило. Филингот го има опишано гОЈДО на една друга тема:je:

пеер

цмок
лиж
чкуп
жглуб
кррр
грр
шклуп
чкљуп
кррр
крр
глуб(да не биде со п да не се увредат некои)
пулп
ккккк
срк
ффф
голт
голт
акхм
цмок

И на крај има еден звук ко кога отвараш вино, или шампањ за крај... :je:

mi se ima sluceno i zakon e!!! samo pritoa i malku stimulans na testisite......fhsadkljghalkdsfjg;ldakf!@#$%^&*(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom