Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FortunE напиша:Знаеме дека мажите свршуваат при орален секс, меѓутоа најчесто со стимулација со рака или со рака и уста. Ме интересира дали ви се погодила некоја толку способна да ве доведе до свршување само употребувајќи јазик и усни?
многу пати. имам еден пост во дали жените сакаат да голтаат каде ја опишувам оралката без раце или прсти.FortunE напиша:Знаеме дека мажите свршуваат при орален секс, меѓутоа најчесто со стимулација со рака или со рака и уста. Ме интересира дали ви се погодила некоја толку способна да ве доведе до свршување само употребувајќи јазик и усни?
пеер, на почеток може ручна помош, па после да се пребаци на безручнаAcid напиша:Не, само со јазик и усни... Не ми се случило.
А и ретки се тие што би издржале толку време без „рачна помош”. :wink:
ААА, па така може...gOJDO напиша:пеер, на почеток може ручна помош, па после да се пребаци на безручна
Acid напиша:ААА, па така може...
Јас мислев ко демек цело време така, цело време правење зебра - чкуп, џглуб, шклуп (Лу ќе ме сфати) :wink:
Нормално дека се случило. Филингот го има опишано гОЈДО на една друга тема:je: