DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Не би рекол јас дека е грешка. Тоа беше инзвонреден скил на Пук.
Пушти риплеј и гледај ја утакмицата од Player Perspective, ќе видеш дека Пук-от НИКОЈ не го виде и многу добро им се прикраде зади грб. Нави природно реагираја со телепортите. Тоа што Пук лом ги напраи, не беа они винови :)
Се тоа се случи во правилно време на правилно место.

алијансанта не го освои заедно турнирот да не беше s4 со спречувањето на телепортите изгубена беше партијата и турнирот. Реално партијата беше на нави али сепак добар пресврт и добра завршница. СЕКОЈА ЧЕСТ МОМЦИ ! :cuc:

еве за оние кои не виделе до сега.

:mad:@@@@@@@@@@@@@@@
вчера му посакував леукемија, денес сум посмирен, може прстињата на с4, еден по еден.. чоп чоп...

во секој случај одличен интернешнл, многу ми фалеше пуџ во финале ама јебига

сеа уше био ритамот да си го средам

ruAsQv7.jpg

ма све да му е

Нави фанбој? Човекот си изигра феноменално во текот на целиот турнир... тој и булдог се најзаслужни што Alliance го освоија финалето.. Нема потреба од леукемии

Признавам. Ептен си навивав за нави. Се што кажа ти е точно. Ама јас ќе си хејтам, онака, детски, неосновано :D

Реално, тоа што го игра На'ви ретко кој тим може да го направи. Алијансата проба да се курчи во втората утакмица и ги плеснаа на земја.

Најтешко е да играш мидгејм, односно како што викаат: Navi fights at your tower. Navi kills you. Navi takes your tower. Ова се случува генерално лејтгејм, а од winner bracket final-от, кога играа претходно, ич не ме импресионираше Алијансава. Во финалето е друг муабет, сега 3-тата утакмица ќе ја гледам, ама Нави повеќе мерак ми прават.

Е сега XBOCT што изеде гомна на „твитер“ и што ќе го кикнат веројатно, јебига...сепак не се прави гг во 16-та минута, боље држете уште малце. :D

Е сега XBOCT што изеде гомна на „твитер“ и што ќе го кикнат веројатно, јебига...сепак не се прави гг во 16-та минута, боље држете уште малце. :D

Што пишал Хвост на твитер?

Реално, тоа што го игра На'ви ретко кој тим може да го направи. Алијансата проба да се курчи во втората утакмица и ги плеснаа на земја.

Најтешко е да играш мидгејм, односно како што викаат: Navi fights at your tower. Navi kills you. Navi takes your tower. Ова се случува генерално лејтгејм, а од winner bracket final-от, кога играа претходно, ич не ме импресионираше Алијансава. Во финалето е друг муабет, сега 3-тата утакмица ќе ја гледам, ама Нави повеќе мерак ми прават.

Не е конфликтот од сега, од порано се знаеше дека Куроки не е во најдобри односи со Хвост и Фаник и дека уште од почеток на Хвост не му се допаѓаше премногу идејата да се донесе играч место Смајли кој не зборува руски, таа одлука беше чисто на Папи кој е долги години пријател со Куро.
Или Хвост ќе си оди, што не верувам, најверојатно Куроки или Куроку + Папи.

Од цел нави Фаник им е најслаб!
И меѓу другото цел нави го држат Денди и Папи. Нит x-box нит Play Station.. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Папи тешко да си оди... Подобар лидер нема да најдат... Знае да одбере херој, знае да изигра супорт и знае да донеси одлуки (некогаш глупи ама тоа е... сите прават грешки) ... Важи за еден од најдобрите супорти во европа а мислам дека и во светот... го имаше и во ол-стар екипата. Ако си оди некој тоа ќе биде куроки или хвост. Би било интересно наместо куроки да се врати арс-арт или лајтофхевен.

Од цел нави Фаник им е најслаб!
Абе ова го слушам и од други... дај освестете се и видете каква улога му даваат на Фаник. Пробајте вие тоа да играте и вие ќе изгледате најслаби.

Абе ова го слушам и од други... дај освестете се и видете каква улога му даваат на Фаник. Пробајте вие тоа да играте и вие ќе изгледате најслаби.

Во ред е тоа што го ставаат во втор, чак и во трет план. Но едноставно детето е сеуште мало и нема толку развијан скил како другите. Една од партиите го зеде Бат рајдер да го игра, жива катастрофа. Значи да се разбереме, тој како играч е кул, но во споредба со неговите team mates, уствари нема споредба :)
Иначе ако плукаат по КуроКу, он втората или третата (незнам точно која партија беше) сам ги реши со Висп. Тоа Фаник не може ни да го сонува.

Искрено, требаше да тепаат Нави бидејќи скоро цела игра имаа супериорност, а единствен од Алијансата кој е заслужен за победата е S4. Речиси сам ги направи најдобрите потези и одлуки во цела игра, најјаки му беа кога им ја лапна Aegis од Рошан и кога бранеше сам на крајот и ги спречи да се телепортираат. А Нави кон крајот направија неколку непростиви почетнички грешки кои не личат на нив и дури ме чудеше како можеа да направат такво нешто.

X-BOCT nonstop trola na VK taka da ne go svakajte toa seriozno, navi siguren sum deka ke ostane so istiot sostav, ednostavno na site ukogite im odgovaraat na nacinot na igranje a toa e agresivnost uste na pocetokot.
--- надополнето: 14 август 2013 во 15:38 ---
X-BOCT nonstop trola na VK taka da ne go svakajte toa seriozno, navi siguren sum deka ke ostane so istiot sostav, ednostavno na site ukogite im odgovaraat na nacinot na igranje a toa e agresivnost uste na pocetokot.

Тоа шо беше во албумот за Compendium, за да погодите кој ќе е најповеќе пикован херој, најкратка партија, најповеќе GPM на турнирот etc. etc. , шо се добива со тоа или онака колку да пратиш? Јас погодив неколку, ама ми пишува 0/44 .

Тоа шо беше во албумот за Compendium, за да погодите кој ќе е најповеќе пикован херој, најкратка партија, најповеќе GPM на турнирот etc. etc. , шо се добива со тоа или онака колку да пратиш? Јас погодив неколку, ама ми пишува 0/44 .

не е апдејтирано тоа уште... на сите му е 0/44

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom