DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Овие од НаВи ќе се каснат од мадињана сега еј. Од каква глупава грешка да изгубиш 1 000 000 $ е страшно.

Браво за s4, Puck, ги реши вака така.

Како и да е, 5 страшни партии, последнава партија, немам зборови, кој не гледал е must watch.

:vozbud:

Какво само финале, не знам ни дали можевме подобро да посакаме. Потегот на s4 пред крајот, like a true captain. :cuc:

1149073_630980486920590_2001348377_n.jpg

Го гледав риплејот на 5-тата партија и ми го смени мислењето тотално, Нави ја шитнаа партијата, многу јако ја шитнаа партијата.
Посебно Денди, почетнички грешки од поклонување Аегис во клучен момент во партија до немање телепорт скрол кога Булдог и Лода правеа split push и им тепаа бараки. Одозгора, кога S4 со улти му прекина тп на Денди, он се телепортираше на ancient место на фонтана и телепортот му траеше скоро 7 секунди.

Дајте линк за четврта и петта партија.

:mad:@@@@@@@@@@@@@@@
вчера му посакував леукемија, денес сум посмирен, може прстињата на с4, еден по еден.. чоп чоп...

во секој случај одличен интернешнл, многу ми фалеше пуџ во финале ама јебига

сеа уше био ритамот да си го средам

ruAsQv7.jpg

ма све да му е

Не ја догледав петата партија,заспав на крај на четвртата :sleep: Значи многу сум пропуштил :tapp:

Планирам да ги спуштам игриве од јутуб и да ги гледам. Покрај финалето и navi vs orange што друго препорачувате?

Овие од НаВи ќе се каснат од мадињана сега еј. Од каква глупава грешка да изгубиш 1 000 000 $ е страшно.

Браво за s4, Puck, ги реши вака така.

Како и да е, 5 страшни партии, последнава партија, немам зборови, кој не гледал е must watch.

Зошто грешка?
Каде имаше глупава грешка?

Зошто грешка?
Каде имаше глупава грешка?

Ко им ги прекина Puck-от на тројца телепортите, не смеаа такво нешто да направат. Денди барем да се вратеше, многу подруго ќе беше.

Ко им ги прекина Puck-от на тројца телепортите, не смеаа такво нешто да направат. Денди барем да се вратеше, многу подруго ќе беше.

Не би рекол јас дека е грешка. Тоа беше инзвонреден скил на Пук.
Пушти риплеј и гледај ја утакмицата од Player Perspective, ќе видеш дека Пук-от НИКОЈ не го виде и многу добро им се прикраде зади грб. Нави природно реагираја со телепортите. Тоа што Пук лом ги напраи, не беа они винови :)
Се тоа се случи во правилно време на правилно место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom