Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Првиот месец треба да ви биде меден. А вас уште од старт не ви оди. Колку години има малиов што ги решава проблемите со избегнување? :icon_lol:

24 години...Драга,како што реков претходно се беше супер до пред некој ден.

Крусер немало секс.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Крусер...Имав поважни обврски од нашето состанување...Изнасачка по повод 40 дена од смртта на дедо ми и крштевка...Згора на тоа проблем ми беа родителите за да преспијам кај него.Зошто не можеше да ме разбере?Па јас сум таа која треба да се лути...Цела недела договарање,и на крај на работа морало да оди...Зошто барем не се потруди да ми објасни?Знаеше дека неговата идеја нема да ми одговара.Во тој еден месец врска само еднаш се потрудил да дојде,неколку пати не одговарање на моите смс пораки,и недоверба од негова страна на почетокот на нашата врска дека сум го лажела.Кој повеке треба да се лути?Ако ништо друго требаше да ми каже дека проблемот е тоа што не сум отишла,ке успеев да направам нешто но тој ни објаснување ниту ништо не се потруди да направи.Само молчи.Ме избегнува и се лути.
И не одиме 5-6 месеци или повеке туку само еден месец и е пребрзо за да преспијам кај него...Барем за тоа имам обзир.
Aрно АнФем ти пиша, обично до првите 3-4 се е убо, нема замерки, се се пречутува :D мислиш дека готово, со сигурност следува мажачка/женачка потаму.

Инаку неспиењето можеби му било рачка, мала искра за да финализира нешто кон кое поодамна тежнеел (како шо пиша судејќи по незаинтересираноста воопшто). Довербата е еден од столбовите. Без неа нигде не се оди.

И да затераш сега пак, ако наумил така да се однесува ко некое распрдено лигле, тури пепели и натаму. Ако сакал братот че си чека некој период од чиста почит и љубов за да добие и секс ;)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Врска на далечина...Кога се спомнува тоа знаеме дека најпрвин е најважна и довербата нели?Ме мачи еден проблем,би сакала да слушнам совети од ваша страна...
Му раскинав со тешко срце..Му раскинав бидејки морав...
Не дека сакав...На почетокот се беше супер...Ме опсипуваше со внимание...Постојано бевме во контакт..Дали на скајп дали на телефон дали на фб...Не би рекла дека имал друга тој временски период бидејки ја бевме објавиле нашата врска да ја гледаат СИТЕ.Одев кај него,доагаше кај мене...Се до пред некој ден кога требаше да се видиме...Наеднаш му испаднала работа,и ми рече да останам кај него да преспијам...Молам?:confused:Цела недела молење дојди кај мене и на крај работа?После толку краток период да спијам кај него згора на тоа имав и многу важни обврски...Во ред,можеби имал навистина работа.Сето тоа му го простив се додека следното утро не му напишав смс порака...Не ми врати...не е прв пат што не ми вракал.Си реков можеби немал кредит за да ми врати но можел да се снајде нели?Се вклучив на фб за да се договорам за излегување...Не ми пиша иако беше вклучен,и ја прегазив гордоста за да го прашам како е и по 5 минути се исклучи со изговор дека му дошле гости.:facepalm:Вечерта се вклучувам повторно и како да почнуваше да ме одбегнува...го почувствував тоа.Го оставив...Вчерашниот ден...Го чекав цело време да ми се јави или да ми пиша...Истото не го направи.Ми прекурчи и му пишав смс дека е се готово,дека заслужив барем една смс порака,или повик и дека нема повеке да му пречам.А доколку јас не го правам истото вели дека никогаш не помислувам на него...Повторно немаше реакција од негова страна...
Кој е виновникот овде?Зар јас не заслужив повик,објаснување за тоа каде е?една мала кратка порака?мал гест на внимание?Каде погрешив?дали и навистина погрешив?Па не можам постојано јас да го барам овие три дена...дали претерав со синокешната порака?дали требаше да почекам уште некој ден?Што е најлошо не се ни потруди да ми објасни туку остава така...Се разочарав...не е фер...
Не ти е потребен совет девојче. Добро си направила.
Знам колку ти значеше таа врска и знам колку храброст ти била потребна за да ја прекинеш ама тоа е најдоброто што си можела да го направиш.
Едноставно не бил за тебе. Крај на приказната. Продолжи понатаму со крената глава. Не си дозволувај да се спуштиш толку ниско да го бараш и молиш за објаснувања. Ако мислел дека заслужуваш објаснување, ќе ти го дадел сам. Очигледно не си му значела толку колку што тој ти значи тебе. Ќе ти биде тешко некое време, но ќе преболиш.
Поздрав и се најубаво.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Кои кондоми имаат најтенка гума? Значи на живци ми оди носење кондом но некогаш мора па ме интересира кој е "најлесен" за користење да не го убива задоволството

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Врска на далечина...Кога се спомнува тоа знаеме дека најпрвин е најважна и довербата нели?Ме мачи еден проблем,би сакала да слушнам совети од ваша страна...
Не дека сакав...На почетокот се беше супер...Ме опсипуваше со внимание...Постојано бевме во контакт..Дали на скајп дали на телефон дали на фб...Не би рекла дека имал друга тој временски период бидејки ја бевме објавиле нашата врска да ја гледаат СИТЕ.Одев кај него,доагаше кај мене...Се до пред некој ден кога требаше да се видиме...Наеднаш му испаднала работа,и ми рече да останам кај него да преспијам...Молам?:confused:Цела недела молење дојди кај мене и на крај работа?После толку краток период да спијам кај него згора на тоа имав и многу важни обврски...Во ред,можеби имал навистина работа.Сето тоа му го простив се додека следното утро не му напишав смс порака...Не ми врати...не е прв пат што не ми вракал.Си реков можеби немал кредит за да ми врати но можел да се снајде нели?Се вклучив на фб за да се договорам за излегување...Не ми пиша иако беше вклучен,и ја прегазив гордоста за да го прашам како е и по 5 минути се исклучи со изговор дека му дошле гости.:facepalm:Вечерта се вклучувам повторно и како да почнуваше да ме одбегнува...го почувствував тоа.Го оставив...Вчерашниот ден...Го чекав цело време да ми се јави или да ми пиша...Истото не го направи.Ми прекурчи и му пишав смс дека е се готово,дека заслужив барем една смс порака,или повик и дека нема повеке да му пречам.А доколку јас не го правам истото вели дека никогаш не помислувам на него...Повторно немаше реакција од негова страна...
Кој е виновникот овде?Зар јас не заслужив повик,објаснување за тоа каде е?една мала кратка порака?мал гест на внимание?Каде погрешив?дали и навистина погрешив?Па не можам постојано јас да го барам овие три дена...дали претерав со синокешната порака?дали требаше да почекам уште некој ден?Што е најлошо не се ни потруди да ми објасни туку остава така...Се разочарав...не е фер...

Подобро сега, отколку подоцна. Паметно си направила.

Невраќање на пораки, и тоа не сега, туку и порано, избегнување, тропање глупости со гостите, не се знак дека типов знае да биде во врска и да вложи во истата. И тоа само еден месец бе. Нормално дека на почеток ќе ти симнува ѕвезди, но тоа ништо нека не ти значи. Кога ќе дојде до карање за вакви работи, ќе видиш уствари дали му значиш нешто.
Сурово е можеби ова - но, не си му значела нешто посебно. Ко 5 годишно дете се однесувал.
Не ти треба таков, нити вреди замарање за таков.
Ама ич да не ти е гајле.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
ми рече да останам кај него да преспијам...Молам?:confused:
Он те молел да преспиеш кај него а ти си му го скршила срцето, си го одбила и разочарала. Ти си крива, неможе он цело време тебе да те моли и чека. Ти си му и раскинала што сакаш сега? o_O

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172

Кога му е роденден?
Предлог да му купиш кислород боца па продужи со драмиве, уосталом остај го да дише малку.. на свое..
Го напнуваш... по 10ти пат те читаме како не ти вратил порака.
--- надополнето: 11 август 2013 во 21:09 ---
Кои кондоми имаат најтенка гума? Значи на живци ми оди носење кондом но некогаш мора па ме интересира кој е "најлесен" за користење да не го убива задоволството

Durex црвените. Ultra thin така некако..

Г

Грејвдигер

Гостин
Он те молел да преспиеш кај него а ти си му го скршила срцето, си го одбила и разочарала. Ти си крива, неможе он цело време тебе да те моли и чека. Ти си му и раскинала што сакаш сега? o_O

Како бе друже за 1 месец одење да оди да спие кај него. Колку може да се осериози врската за 1 месец, па да почне да преспива кај него.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Како бе друже за 1 месец одење да оди да спие кај него. Колку може да се осериози врската за 1 месец, па да почне да преспива кај него.
Е ако де ете нека се прави пичка ипол, нека чека и другпат затоа и сама останала.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Добро, сериозно, колку време треба да помине во нова врска, за да имаат луѓето секс?

Г

Грејвдигер

Гостин
Добро, сериозно, колку време треба да помине во нова врска, за да имаат луѓето секс?

Не збориме за секс, за преспивање кај партнерот е муабетот. За да падне секс, не мора да спие кај него/неа. Исексајте си се и чао пријатно, секој по дома на спиење. :D

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Не збориме за секс, за преспивање кај партнерот е муабетот. За да падне секс, не мора да спие кај него/неа. Исексајте си се и чао пријатно, секој по дома на спиење. :D
Аха.
Значи што е разликата, како ќе објасниш дома кај си спиел? Тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom