Rogers Cup 2013 - ATP Masters 1000 Montreal & WTA Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Роџерс Купот?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Надал лесно до финале. Пеколно ќе биде од другата страна на ждребот.
Истата судбина како онаа на Јановиц вечер ќе го снајде и Гулбис.
Успат Федерер денеска полни 32 години, среќен нека му е !

:icon_lol: :pos:

Смеј се смеј, да не биде после :drk:

Смешен си ми ти, не дека Надал нема шанси да стигне до финале. :D Али не верувам да иде во финале, тешко против Новак да тепа, 10% му се шансите на бетон.

Bartoli has retired in order to play men's tournament :icon_lol:
Цццц, а после тај брејкот у прв си ја заокружив плус гемови и се повредила изглеа.

Смешен си ми ти, не дека Надал нема шанси да стигне до финале. :D Али не верувам да иде во финале, тешко против Новак да тепа, 10% му се шансите на бетон.

Интересно ти е изгледа да идеш контра а? :) Клучен беше мечот со Јановиц, да беше малце попаметен и по смирен овој Пољакот ќе го добиеше мечот и тоа со 2-0, а не овака обратно, е сеа знаеме дека Надал си ја крева формата од меч во меч. Ќе видиме. Вечер како ќе изигра и Ѓоковиќ против Истомин, па малце појасни ќе се работите.

А како што тргнал Мареј, првото изненадување денеска.. да не урочам.

Интересно ти е изгледа да идеш контра а? :) Клучен беше мечот со Јановиц, да беше малце попаметен и по смирен овој Пољакот ќе го добиеше мечот и тоа со 2-0, а не овака обратно, е сеа знаеме дека Надал си ја крева формата од меч во меч. Ќе видиме. Вечер како ќе изигра и Ѓоковиќ против Истомин, па малце појасни ќе се работите.

Сериозен бев, едноставно реалноста е таа. На земја обратно се процентите, на бетон си се како што напишав. Еве да не биде дека претерувам 70-80% се шансите на страна на Новак. Иначе вчера го глеав Надал доста солиден беше, денес до 4-4 во прв сет го гледав и не можам да заклучам како изиграл. Ќе го видиме вечер Ноле со Истомин во каква форма е па ќе дебатираме за евентуалното 1/2 финале.

П.с. Денес му е роденден на грамадава, си го прослави со победа само штета утре игра со Надал и ќе биде попарен со 2-0.
vOU8wkT.jpg

Абе да беше Јанович попаметен и да не го форсираше толку вториот сервис и Вимблдон ќе го освоеше,ама денес против Надал само во првиот сет имаше шанси ако не грешеше да направи нешто.После во вториот Надал се опушти и парче го направи Пољакот.

Инаку ќе победи јас мислам Мареј,овој Гублис лесно се нервира исто,може да падне нагло тој будала е.

Мајкоооо кој се освојува Грен Слем турнири ццц :tapp::tapp:

Аиии јас мислев Мари ќе дигне играта ќе се врати,ама дефинитивно ова е вистинскиот Гулбис.Надигран Мари.Секоја чест за летонецот.Уште да успее и Делпо да го суреди(се разбира ако тепа Делпо денеска) и го гледаме во финале.

Абе да беше Јанович попаметен и да не го форсираше толку вториот сервис и Вимблдон ќе го освоеше,ама денес против Надал само во првиот сет имаше шанси ако не грешеше да направи нешто.После во вториот Надал се опушти и парче го направи Пољакот.

Инаку ќе победи јас мислам Мареј,овој Гублис лесно се нервира исто,може да падне нагло тој будала е.

Пољакот имаше 3-0 во вториот сет ако не те држи памтење, не знам ти кој меч си го гледал..

Иначе Мареј го играв на фантази дека ќе го земе турнирот.:pos: Мизерија!

Абе Мареј може и намерно да си игра курташак, не брани ништо на турниров и башка да се спреми подобро за УС Опен, таму брани поени. Али сепак, двократен ГС освојувач е, не смее вака криминално да игра...
--- надополнето: 8 август 2013 во 22:11 ---
Сфатете бе дека Јанович нема психа за да го победи Надал, или Новак... Џабе му е се кога е цепеница, Надал таквите ги јаде за доручек.

Aбе и Гулбис нема психа, ама еве го совлада Мареј, ако во наредна рунда ќе си собери парталите.

Дел Потро ако тепа вечер ми се чини дека ќе тера до финале. Баш би сакал финале Надал-Дел Потро да си гледам на раат. :D

Абе Гулбис си е Гулбис, знаеме сите дека има муда да направи многу работи. И сам знаеш дека дечкото не го боли уво дали игра против Федерер или против Русевски, нема респект за никој.
Башка Мареј не е во класата на Надал :icon_lol:

Посписил ќе има шанса и за полуфинале. Ќе игра против Богомолов/Давиденко во 1/4

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom