Rogers Cup 2013 - ATP Masters 1000 Montreal & WTA Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Роџерс Купот?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Новиот Федерер се испосра уште во првото коло и тоа против Гранољерс кој 2-3 пати годишно добива меч на тврда подлога. :pos: Какво гревче е Бугаров ни самиот не е свесен, само криво ми е што ги кова најјакиве тенисерки, не заслужува ваков преценет лигуш да има такви женски. Вошкар!

Не го бива овој татаров.Посписил има 100 пати посветла иднина во тенисот.

Нишикори брејк напраи. Кој ќе го глеа уште саат време отприлика. А баш ми се глеаше ХАС-Гофан.

^Играа и во Карлштад минатата недела, рано отпаднаа.

Стосур колку е мизерна против оваа Глушко :facepalm:

Изгледа Спортклуб може да врши преноси само од централниот и тој теренот 1.Нема шанси Степанек да го даваат,а во тој ист термин Фоњини-Гулбис и Пер-Вавринка играат.

Јужни ке го бие црногорчето вечер. :D

Прв поен на мечот и челинџ (погрешен). Шпанчево е легенда :D

Офф топик сум, ама ај само некој ми одговори, па избришете го постот после ако треба. Гледам сношти само Хас ме има изгледа заебено, го почнал и го предал мечот. Не се смета тоа како 1 коеф. така ?! :(

Офф топик сум, ама ај само некој ми одговори, па избришете го постот после ако треба. Гледам сношти само Хас ме има изгледа заебено, го почнал и го предал мечот. Не се смета тоа како 1 коеф. така ?! :(

kaj go imas uplateno? ako ti e vo betcity ne si dobiten, ako e vo bilo koja dr kladilnica se smeta 1 koef i si dobiten

Денеска треба да има интересни утакмици. Надал - Јанович, Делпо - Раонич, Мареј - Гулбис, Гасќе - Нишикори. Надал вчера ептен убедливо тепа, ама денеска мислам дека ќе се помачи, Мареј ќе тепа 2-0, ама ќе има добри поени, а и ако се повампира Ернестс ќе биде ептен интересно. Деп Потро - Раонич очекувам да биде најнеизвесен. Делпо ептен тешко поминал сношти со Додиг, хрватот сервирал за победа. Не се знае ништо тука, можно е и Милош да помине. :)

Леее ја тек сеа гледам што напраил овој Додиг вчера, ебате лузерот неписмен. Делпо-Раониќ треба да е интересен меч, гледам многу типуваат на Делпо али нека не забораваат дека Раониќ игра на домашен терен и дека е страшен сервер. Знам дека е лузер по природа али ипак, не треба да го отпишуваме туку така. И све нешто ме тера накај тоа дека Паире ќе го јаде од Маринко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom