Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц Њукасл ќе изгубат од Ренџерс .... ејј од 3то лигаш во Шкотска губат кретениве .

Њукасл све да ви ебам низ Африка мамичето мамино абе на Ренџерс ли неможете да го победите мувли абе шо кејф ке ми напраат ако испаднат од ПЛ
Давајте голој!!!

Њукасл све да ви ебам низ Африка мамичето мамино абе на Ренџерс ли неможете да го победите мувли абе шо кејф ке ми напраат ако испаднат од ПЛ
Давајте голој!!!
Кај те послушав и јас тебе те видов ги гаѓаш и реков ќе го послушам за Њукасл , а тие телиња гол не может да дает . :icon_lol:

Кај те послушав и јас тебе те видов ги гаѓаш и реков ќе го послушам за Њукасл , а тие телиња гол не может да дает . :icon_lol:

Абе овој еден вработен шо имат кога и да ми уплатит неможам да фатам како некој баксуз ми е ко ке уплатам кај него

Абе овој еден вработен шо имат кога и да ми уплатит неможам да фатам како некој баксуз ми е ко ке уплатам кај него
еве ги отепаниве 91 гол дадоја тешко уште еден дека ќе дадат.

Leyton 1!Steaua 1&3+!Fenerbahce 1!Caen 1!Pitsburg(mlb) 7.5 -!kv 24+,uplata 100den

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Sigurno samo Steaua me zezna,Pitsburg mi bese zicer na denot pokraj Lejton i Caen,no sto e tuka e,uplata 100den,od sledniot vikend poseriozno kv 10+ uplata 300-500den.srecno na site vo novata sezona,i da se oparite..

Keflavik 2!Legia 1!Santa Fe 1!Slovakia h2!Flamengo 1! Kv 27+,uplata 100den

Tiraspol (Mda) - Din. Zagreb (Cro) dvojka:)
--- надополнето: 7 август 2013 во 14:35 ---
Sigurno samo Steaua me zezna,Pitsburg mi bese zicer na denot pokraj Lejton i Caen,no sto e tuka e,uplata 100den,od sledniot vikend poseriozno kv 10+ uplata 300-500den.srecno na site vo novata sezona,i da se oparite..

i mene steua me poeba na 3 tiketa ...

19:45 Елфсборг - Селтик (2) 2.70

- Доста им е до тука на Елфсборг гледајки го составот кој е 90% од домашни играчи не гледам некаков квалитет, на првата утакмица цело време се бранеа не верувам ни денеска дека ќе бидат нешто подобри плус единствениот класичен напаѓач што им беше на предходната утакмица Бангура изгледа не бил 100% спремен иако ќе играл така да не верувам дека ќе дадат гол.. плус од резервиве Хулт и Нилсон изгледа воопшто и нема да бидат на клупа. Селтик стрпливо играа на првиот натпревар, креираа шанси и постигнаа гол и денеска мислам исто ќе играат а кога ќе се отворат малце Елфсборг лесно и ќе примат гол..

Ја видовте грешката на Копачка за Елфсборг-Селтик? 2.30 беше за ГГ, а сегде во другите кладилници по 1.7, 1.75... 2.30 беше исто и за ГГ3+, нема логика нели? ;)

Леле леле Селтик и Елф која тупа утакмица ја играат човече, ко пријателска еј..давајте голови бе алооо!!

Еее така се давало поклони,што мислиш они луди са,абе си ебале мамата они седи рат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom