- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 2.499
- Поени од реакции
- 3.318
Рано ти е за торент. Почекај некое време да помини.
Ај некое мислење за филмов , читав пред некоја ден колумна нешто за хорориве, и видов дека овој бил демек најдобар филм со кловнови...
И дај потсетете ме како се вика филмот со суштествоно од левата страна на Чаки,погоре на сликата. Знам дека имаше два дела од тој филм, и порано се даваше на Сител. Мислам дека беше Комедија-Хорор
http://www.imdb.com/title/tt0338526/?ref_=sr_1Да не има некое филмче како I am a legend, 28 days later, Daybreakers, онака интересно хорорче, со тепање вампирчиња. Ми се пригледа нешто слично во тој стил или како Vampires 1998, Priest, лесен филм, не многу напнувачки, забавен за гледање.Бебето в кошница и она в шолја од шчо хорор се ?
Не се гремлините, туку она окрлуглоно од левата страна со косата, и тој филм имаше два дела. На сител беше преведен како суштества, ама неможам да го најдам никако
Не се гремлините, туку она окрлуглоно од левата страна со косата, и тој филм имаше два дела. На сител беше преведен како суштества, ама неможам да го најдам никако
Да да за филмов имам слушнато многу пофалби.. ќе си почекам јас да излези уба снимкаmomentalno go gledam THE CONJURING novo filmce 2013 kino snimka sea za sea mi se sviga odamna nema gledano dobAR HOROR
Да да за филмов имам слушнато многу пофалби.. ќе си почекам јас да излези уба снимка
Само наназад во годините му е мајката. Има доста запоставени филмови во тие 70-ти, 80-ти, со приказна, со сенс за хорор. Инаку го чекам филмот на уба снимка, да го изгледам од чиста љубопитност.Овај Conjuring мн го фалат сите башка и дообар рејтинг имаше па се излажав да го гледам.Ништо страшно.Стандард хорор приказна, се населуваат во куќа нова и нормално таа е опседната.Да не одкривам повеќе ќе ви го расипам филмот.Али уште од 20та минута се ми е предвидливо,и едвај издржав да го догледам докрај.Знаци 10 пати во теков на филмов ми дојде да го исклучам.Ни страшно нешто имаше ни па некоја приказна посебна.Ми скурчи го изгледав колку да речам сум го изгледал.Ај си реков нешто на крај можи ќе изненадат да го напрај филмов па курац.Немам гледано хорор како што треба со години.Се одкажувам полека од жанров иако ми беше еден од поомилените.