Пепел во пијалокот

• Креатор на темата Креатор на темата RAZ3R
  • Време на започнување Време на започнување
Значи девојчето не било при свест, и за малце ке се случиле не посакувани работи.. ми рече дека некој и ставил пепел во алкохол и од тоа било како дрога (roofies)..Па додека било рано се јавила на некој да ја однеси дома, и после тоа 3 дена имала болки..

Тој што пробал знај другово е сето теоретичари на заговори...
64330_678067288888169_922039830_n.jpg

Значи девојчето не било при свест, и за малце ке се случиле не посакувани работи.. ми рече дека некој и ставил пепел во алкохол и од тоа било како дрога (roofies)..Па додека било рано се јавила на некој да ја однеси дома, и после тоа 3 дена имала болки..

Aко те матнала брат, да не и веруваш на кучката. Те лажи!

Што не ќе слушни чоек, таман си мислиш се имаш слушнато и оп...
Уствари додуше ако испијаш пола литро жестоко а си тинејџер и сок да ти турат во алкохолот ќе имаш последици.

Aбе изгледа е ова некоја нова фраза. Порано беше пијана бев, не знаев шо прам.
Сега е ова уште понежна финта, пиев само една чаша, но не е до мене, Петко тури пепел, халуцинации, баууу, не знам кај бев :)

Aбе изгледа е ова некоја нова фраза. Порано беше пијана бев, не знаев шо прам.
Сега е ова уште понежна финта, пиев само една чаша, но не е до мене, Петко тури пепел, халуцинации, баууу, не знам кај бев :)

...значи сигурно е до пепелта а? ахахха :pos:

Да де, некој и стаил нешто во пијачките (5-6, а?) и сеа не е она крива ако се десило нешто потоа. Клише досадна приказна.

П.С. Не кажа каде ја болело... ;)

А митот си останува дека "поише ќе те фатело" со пепел у пијачката.

Нема врска и така не ми е ништо девојката, само бев радознал и сакав да знам дали е до пепелта или испиела малку повеќе :) а ја болел желудникот .. Ви благодарам на одговорите :cuc:

Порано марихуана ставаа, сеа па се посуртучија ова келнериве почнале пепел да ставаат у пијачките. Инаку од пепел во пијачката може да не знаеш што правиш три дена и три ноќи, плус можно е да халуцинираш и да правиш работи што никогаш не си помислил дека може да ги направиш. Ама исто така зависи и што пепел ќе ти стават. Ако ти стават пепел од родео меко или 19-ка ништо не праиш.

Добро дојде назад сунѓерче :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom