Срам да ти е! А Forrest Gump не сакаш да го манијачиш?Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.
Е многу сакаш. Само ти да знаеш ние кои сме, а ние тебе не.Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.
Е многу сакаш. Само ти да знаеш ние кои сме, а ние тебе не.![]()
Немој бе ти па сега одма да етикетираш. Може не е шмизла. Може некоја ептен кул девојка да е.dignato devojce, se prasuvam kakva e vo zivo. Smizla nekoja garant![]()
Немој бе ти па сега одма да етикетираш. Може не е шмизла. Може некоја ептен кул девојка да е.![]()