Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
со Силен
ама го нема од поодамна чоеков на форумов:(

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Интересна темава....запознав неколку дечки некои од оние кои беа порано во бодибилдинг подфорумот и неколку со кои маката не запозна.
Да бидам искрен погрешно ме проценуваат некои членови на форумов, а и со погрешен човек споредуваат така да добро би било да барам време да ги запознаам :)
Прва на листата за запознавање bebush барем се надевам ко ќе одам до скопјето.
А има и мн други кои сакам да ги запознаам али во некоја друга прилика, гледам мене никој не сака да ме запознава :unsure:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se :)
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.

A

AnFem

Гостин
Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Срам да ти е! А Forrest Gump не сакаш да го манијачиш? :cautious:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Е многу сакаш. Само ти да знаеш ние кои сме, а ние тебе не. ;)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
Па после ГРИН нема да сака да се запознае со тебе мош :pos:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
А бе ќе ве разочарам сите што сакате да ме запознаете. Остај форумот, у реалност да ме знаете каква сум, тешко вас. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom