Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Коментари за Руни на темава: Не е во форма, не даваше лани голови ама можеби ако дојде кај нас ќе почне да дава голови, роден победник е, знае сам да реши натпревар.
Цена: 30м фунти

Дрогба: истово+поголеми се шансите дека ќе дава голови за нас него ли руни, поефтин е, ќе биде сакан од навивачите за разлика од Руни, младите играчи ќе го гледаат како ментор, ќе се грижи за одржување на добра атмосфера во тимот, нема да се буни ако седне на клупа.

И после чудете се зошто не го сакам Руни.

(ова само како пример летово имаше повеќе од 5 напаѓачи што би биле подобар трансфер од Руни)

Ова онака да спомнам а не дека се замарам со Руни во моментов.

Aj да видиме дали некој ќе ја погоди формацијата против Милан. Еве ја мојата:
4-2-3-1:
Cech;
Azpilicueta, Luiz, Terry, Cole
Lampard, Essien;
Hazard, Mata, De Bruyne;
Torres.

Postaro ama jako ... hahahah

3a64b5c7613c04a0570ad2d74941f4d4_large

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
те го составо, не сам го ногу промашил, од дека ^^
Cech; Azpi, Ivanovic, Cahill, Bertrand; Van Ginkel, Essien; De Bruyne, Oscar, Hazard; Ba

Солидно тимче. Ба ќе добие шанса да се докаже а истото важи и за Бертранд. Ван Гинкел и Де Брујне пак добиваат шанса и тоа исто не е лошо освен што немаме класично десно крило (ама нема ни да имаме цела сезона освен Мозес) така да добро е. Во второ сакам и Лукаку и Торес да добијат шансам не би било лошо Торес да игра десно а Лукаку централно. Во секој случај ако победиме ќе видиме до кај сме со екипите за во Европа а ако изгубиме до кај сме со некоја друга екипа од Англија.
Него во 2 саат играме така?

Луиз го нема бидејќи има проблем со бутната коска. :(

Ќе го продаваме Луиз сто посто.. :D

Да не прочитав тука (и на фб) во 2 саат ќе ја чекав утакмицава :D

Ееееееееееее, после ваквите се сметаат за фанови, а незнаат тимот кога им игра. :icon_lol:
--- надополнето: 5 август 2013 во 01:12 ---
Колку смирено Де Брујн :cuc:

Де Брујне > Оскар

Сезонаав може слободно да игра прв тим. Де Брујне,Хазард, Лукаку. Колку само ќе газат :D

Добри сме не ни треба ништо во моментов, да ги победиме Миланезиве ќе видиме до каде сме.

Бане искочи два пути напред и имаше повеќе шанси да даде гол, него Ба кој стои напред цело полувреме.:tapp:
Средината е уште појака оваа сезона, вакви проигрувања и ебавања ти е милина да гледаш.КВД има осет за гол, може понекад и да се употреби како шпиц нема да згреши Мурињо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom