Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За Милан, за Челзи, за моменталните играчи, за очеквуањата од сезоната и остало :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
За Милан, за Челзи, за моменталните играчи, за очеквуањата од сезоната и остало :)
Вечер дава гол Торес иначе :D
:P

Јунајтед па Баерн. После нив ќе знаеме што може да очекуваме.
Моментално сакам со моменталните играчи да сме сезонава. Доста се.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да ги победиме Милан вечер ќе биде битно бидејќи дуел со Реал ќе ни биде најсериозен тест и ќе знаеме до кај сме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Многу мерачки состав имате другари,ептен ми прај кеиф.
Посебно и со Специјалниот на клупа,страшен мотиватор и работник со млади играчи.
Очекувам за година две Оскар,Де Брујне,Лукаку и Гинкел да експлодираат со сиот свој потенцијал.
Челзи со нив има светла иднина,само да не ги заебаваат повредите и да не им се наметнува огромен притисок уште од почеток...но со тренер како Мурињо,се е лесно.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.036
Толку може да се очекува од Лукаку.
Сепак е релативно млад му фали искуство и тактика, ама со играчите е месец дена, нормално е да има грешки во позиционирањето.
Мора да поработи на градењето, играч со такви физички карактеристики не смее да му дозволи на противникот ни да се приближи до топката, камоли да му ја избие.

Вечер играме релатнивно рано за разлика од другите утакмици што се одиграа. :)

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Ја мислам дека е греота чоеков, втор пат вака го нокаутираат.....

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Оваа сезона најмногу очекувам од Оскар. Минатата сезона малку ме разочара, очекував многу повеќе од него. Ама ќе видиме каде Мурињо ќе го игра, дали десно крило, или полушпиц, мислам дека 10ка ќе му одговара најмногу, ама Мата е неприкосновен на таа позиција + Мата ја нема потребната брзина за да игра на крило.
Од Азар сум до некаде задоволен за претходната сезона, имаше утакмици на кои се губеше, ама не му замерувам сепак у неделата по 2 утакмици игравме, а некогаш и 3. Очекувам од него добра сезона, и да престане да се зајбава, на утакмицата со Интер не знам колку пати ја изгуби топката без врска. Пријателска утакмица беше, ама сепак не може да си дозволува така лесно да ја губи топката. Инаку многу ми се допаѓа неговата игра, едноставно обожавам да го гледам со топката кај него. Од Торес исто така очекувам многу, барем 20+ голови во ПЛ. Лукаку има многу да учи, има талент, добро е граден, има и добра брзина, се надевам дека Мурињо ќе го среди како што треба. Од Демба Ба и не очекувам многу, мислам дека ќе биде 3 избор на Мурињо, ама тоа е само мое мислење. Мата да ја повтори минатата сезона ќе биде супер. Мосес е добар по крило, има брзина само не е тактички созреан и често пати прави непромислени потези. Од Де Брујн и Гинкел очекувам добра сезона, бидејќи имаат огромен потенцијал. Азпиликуета ме импресионира минатата сезона, не очекував толку добра сезона од него со оглед дека не беше некое познато име, не го ни знаев додека не дојде. Од Луиз очекувам секој втор слободен да е гол, имаше време да ја усоврши техниката :D. Кејхил, Ивановиќ, Тери и Кол се добри, од Бертранд очекувам да се подобри оваа сезона, претходната не ми се свиѓаше неговата игра, ниту како бек ниту на крило. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8854642/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
--- надополнето: 4 август 2013 во 19:04 ---
Ја мислам дека е греота чоеков, втор пат вака го нокаутираат.....

Кога веќе некој го спомнал Дрогба во темава не ќе биде лошо да се каже дека ден после случкава од видеово Дрогба им даде гол на Арсенал.
Во останатите вести утре сонцето ќе изгрее рано на сабајле.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Дрогба традиционално против Арсенал :D

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Дрогба им тресе мрежа на Арсенал ко на заебанција ... таман мислеше Венгер нема да го гледа више, ете му уште 2 гола :)

--- надополнето: 4 август 2013 во 20:22 ---
Запазете после 0:30 некаде, како се движи Дрогба, како убаво се ослободи од Мертесакер мислам .... тоа фали кај напаѓачите на Челзи последниве 2 години

Kajgana Shop

На врв Bottom