Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne procitav, фудбал кој ќе зима?

Претпоставувам ќе донесат другарите на Cthulhu^ ... мислам дека кажа во еден предходен пост :) А за сигурно ако можете ви е донесете го фудбалот предходниот пат што игравме

Шурикен, донеси го твојот. Ваљда и моите другари ќе донесат, би требало.
--- надополнето: 4 август 2013 во 14:56 ---
TheWhiteMamba ; обавезно донеси го другарчето, пошо TheTrooper не рече дека сигурно ќе дојде.

Добра утакмица не беше лоша :icon_mrgr:

Acid Конечен резултат? нивна победа а иначе конечен резултат нерешено :свиркам:

Резултатот беше: дур не изгубиме, нема крај :D
Шала на страна, интересна и тесна партија.
А овој Ацид ќе го банирам ако вака продолжи. Шиткач.

Резултатот беше: дур не изгубиме, нема крај :D
Шала на страна, интересна и тесна партија.
А овој Ацид ќе го банирам ако вака продолжи. Шиткач.

Хаха така беше и предходната утакмица требаше ние да тепаме но на крај ацид кажа ај нерешено испадна :icon_lol:

СОлидно, солидно. Да не продававме така лесно топки, поголема разлика ќе имаше. Треба и некое ново правило, 3 стативи- 1 гол да се важи. :D

.Sky., викај следен пат/

Шурикен, како ногата ?

СОлидно, солидно. Да не продававме така лесно топки, поголема разлика ќе имаше. Треба и некое ново правило, 3 стативи- 1 гол да се важи. :D

Sky*, викај следен пат/

Шурикен, како ногата ?

секако дека ќе викам чим се расположен одлично (y) :) Инаку си тагнал погрешна личност не сум јас таа :D

.Sky., викај следен пат/

Шурикен, како ногата ?
Добра е, мислев дека повеќе ќе ме боли од коа ќе се олади. Не е страшно. Инаку фала на прашање. :)

Планирајте ме за викендов, ќе носам и топка, па да се пробам со вас да видам како стојам :)

Дечки, коа ќе играме фудбал на песок, и зашо не? Колку што јас знам, не се плаќа, да му онаквам мајката. Значи стварно ептен сме тапа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom