Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Резултат 6:6 :icon_lol:

Интересна утакмица мислам дека паровите беа ок со оглед на тоа што се виде и во игра дека тесно со резултатите иако и на една и на другата екипа имаше доста ослабнувања ...
Посебно ние имавме доста среќа со оглед на тоа што имавме стварно добар голман
(TheWhiteMamba) мислам дека да не беше он можеби и ќе загубевме бидејќи само тој ни спаси доста шутеви ... а тука исто така и ќе превземам вина бидејќи искрено последниве две утакмици посебно оваа бев малце како изгубен случај на теренот за разлика од првата утакмица каде што според мене изиграв доста добро но ветувам следната ќе бидам во подобра форма :)
Исто се надевам дека следниот пат Boki.Mkd нема да носи секирче :icon_lol: ...

Инаку теренот мислм дека доста е добар за играње со оглед на тоа што немавме посериозни работи со голот ... кој се клатеше :)

Следната утакмица очигледно ќе биде подобра бидејќи ти е што ги донесов не знае како играте ...

да .sky тапа... изглеа само женски кога те гледаат играш добро :D:D

да .sky тапа... изглеа само женски кога те гледаат играш добро :D:D
Да да точно така нема што тука ... тапа бев .. а инаку да кога има девојки ми даваат мотивација а овие две утакмици ги нема ... :( и затоа си останав само со по 1 погодок од по двете утакмици ... :) ајде следната ќе биде подобро изиграна се надевам нема да ме фати некоја болест :icon_mrgr:

Нов ми беше:(

Ајде ајде, добро помина. Неможев порано, кога тргав го видов и се вратив да пишам. Како и да е, немаше никакви проблеми за фудбалот. :)
Да, да, сета среќа што ЅОНЕ го зема новиот фудбал, инаку ќе се чешавме на топлото... :)
Резултат како што рекоа, 6:6. Се познава дека не сме баш у форма, ама хеј, ова е почеток на сезоната :)

Е па ајде нека се множат натпреварите во новата сезона, и нека бидат квалитетни :)

Почеток на нова сезона како што кажа ацид и плус секоја нова утакмица има нови играчи каде што повеќето не се знаеме како играме и затоа испаѓаат вака утакмициве

А инаку имаше некој искоментирано да цитирам
Ова педерчево ми застана на 1 метро
Ајде бе мали

:icon_mrgr: а инаку за тоа ајде бе мали се однесува очигледно на Boki.Mkd а како инфо не е баш мал 27 год има ... можеби јесте е низок ама не е баш мал :D ...

Кај се пријавувам за фудбалов, кај играте и кога? Ако треба фудбал имам едно вакво
50283.jpg
, не прочитав за на кој терен играте фудбал ама мој предлог би бил теренот кај што се игра сокол(тука е бесплатно) или во форца. Планирајте ме од 7ми натака, ептен ми се игра :)

На Сокол е прилично гужва. А за Форца не коментирам, не ми се дава кеш у лето :)

На Сокол е прилично гужва. А за Форца не коментирам, не ми се дава кеш у лето :)

Е ако де, мене не ми смета да почекам 30минути за да играм на убаво маркиран терен со мрежи на голот, башка таман дур се соберат сите души... А на сите им прави ќејф сокол :)
Иначе како стоите со skills ?

А бе да се 30 минути... Арно ќе е. Сум играл таму повеќе пати. Зашо си толку сигурен дека ќе чекаме само 30 минути? Плус у Браќа Рибар помалце гужва има.

А бе да се 30 минути... Арно ќе е. Сум играл таму повеќе пати. Зашо си толку сигурен дека ќе чекаме само 30 минути? Плус у Браќа Рибар помалце гужва има.
Се чека максимум 40 минути, често играм на сокол. Иначе не знам не сум бил во браќа рибар и неможам да кажам каков е теренот. А за живеење блиску до сокол јас сум на 10 минути од сокол со точак. Иначе ако сте како stoke супер,ваљда :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom