Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај чекам да идам во Битола и да јадам пица во Де Ниро...Најзакон пицерија е...! :)

Едвај чекам да идам во Битола и да јадам пица во Де Ниро...Најзакон пицерија е...! :)

ова ако ти е платена реклама- ОК
--- надополнето: 30 јули 2013 во 23:42 ---
битолчани ајде кажете кај има ковачи в битола?

шо знам дали ќе се најди некој од старците :( в чаршија последно до пред некоја година имаше,сега е бутик или фризерско студио.....

ова ако ти е платена реклама- ОК
--- надополнето: 30 јули 2013 во 23:42 ---

шо знам дали ќе се најди некој од старците :( в чаршија последно до пред некоја година имаше,сега е бутик или фризерско студио.....
АЈ ТЕ МОЛАМ АКО СЛУЧАЈНО РАЗБЕРЕШ ЗА НЕКОЈ, ДА МИ ПИШЕШ КАДЕ СЕ НАОЃА ПОШТО МИ Е МНОГУ ВАЖНО

Озбилно...? :(
Таму последен пат бев пред неколку години и убедливо најдобрата пица ја имаа...:(

Баш вчера поминував од таму, и видов дека имаат ставено завеси на прозорците... чудно ми падна, оти мотелчето над пицеријата работеше, можда па тој ден се погоди да не работи, баш ќе проверам пак...

Инаку пица ми е многу дифолт јадење... ако сакаш да пробаш нешто ново, ти препорачувам Лахмаџун во Метро, Веџис компири (Кус-Кус или Ла Каса), Пилешки крилца (Метро или Премиер Центар), салатите во Кус-Кус се добри (имаат голем избор), даска во Ел Греко итн итн.

Абе стадионот нека ни го напрат, цркви има... :icon_mrgr:

Definitivno Bt e najubav grad sinoka na vrakanje od Ohrid zavrtivme vo Bitola po siroksokak mn razdvizenost nemam zborovi kolku bese ubavo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom