Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се обидува да каже дека лигушите вечно ќе останат лигуши. Чим до 23 и кусур години вика мамо дај ми 100че за град, тури му курот на таков маж, тоа не е маж тоа е лигуш.Дали ти се обидуваш да ни кажеш дека жените се всушност материјалистични опортунистични курви и спонзоруши?
Не можат девојка да си фатат ...Како котираат статистички смртниците како мене со солидно наследство и татко стечаен упрваник?
Овде не станува збор за тоа дека некоја невработена ќе брка богат маж, туку дека вработена жена нејќе невработен маж за сопруг. И ако има плата, да биде ПОГОЛЕМА од нејзината![]()
Се обидува да каже дека лигушите вечно ќе останат лигуши. Чим до 23 и кусур години вика мамо дај ми 100че за град, тури му курот на таков маж, тоа не е маж тоа е лигуш.
Поправилно би било да кажеш "тато дај ми 100че" наместо мама, кај нас претежно тато е тој што носи а мама меси. И "истражувањево" некако во тој правец оди.
За се друго се согласувам.
Се обидува да каже дека лигушите вечно ќе останат лигуши. Чим до 23 и кусур години вика мамо дај ми 100че за град, тури му курот на таков маж, тоа не е маж тоа е лигуш.
Никој не е исклучок во ништо, оддамна половите се еднакви. Незнам дали таа информација стасала до МКД али кај и да е ќе биде.Уште со самото прашање кажуваш дека жените тука се исклучок.Односно жените може секогаш само да бараат прво од мама и тато,а после од љубовникот.Односно во природата им е само спонзорството.
За време на одмор, запознав еден средовечен пар кои останаа невработени за време на владеењето ( се знае кое ) кои работеа во Силекс и Искра со плата од 400 евра и кои во тоа време имаа еден дуќан ( е сега незнам каков ). Јас им кажав дека "Во последна секунда се спасија", инаку којзнае како ќе завршеа без никакви примања/приходи и сл. Сега некако си го фураат живот со дуќанчето и викендицата во Дојран, веќе ( мислам ) 13 години се невработени.Јас би се согласила, затоа што невработеноста е привремена состојба, реално може да се деси двајцата да сме вработени кога сме стапиле во брак, па после едниот, па и двајцата да изгубиме работа (не дај Боже). Нема да биде лесно, но верувам дека ако има желба може да успее. Мене побитно ми е човекот со кого треба да го поминам животот да биде амбициозен и да знае што сака, да не е џаболебар што само сака да лежи дома, инаку моментална невработеност навистина не би ми пречела и би стапила во брак, тотално би го занемарила тој факт.