Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ви ја читам нон стоп темата како гостин, и ми дојде преку долниот, со оваквите омаловажувања..но само едно ќе речам. Запамти си го ова, па ќе правиме муабет од кога ќе се изиграт утакмиците.. ако имате играчи де, за да парирате на Струмица.
Ајт поздрав.

Ич да не се замараш да читаш овде ,најпаметно ќе ти биди.

Си читам јас, никаде не пиши дека е забрането, само многу комплекси не е на арно.

Ми се бендисва многу шо учите нови зборотј, ама овој зборо КОМПЛЕКС не можи на секое да се употребува, има друго значење, вистинскиот збор е ФАНАТИЦИ, НИЕ СМЕ СИНЕ ФАНАТИЦИ !!!
Да ви стани јасно, И МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ Е ИЗМИСЛЕН ВО БИТОЛА !!!

http://dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=FDEA04EF25CEFE4BB64FA7D622CE608B

А од каде пари за воопшто да се шпекулира за овие??? Георгиевски беше меѓу подобрите на медитеранските, има потенцијал...

Георгиевски може уште се смета како играч на Вардар. Бар до оваа сезона беше така, се водеше како позајмен од Вардар. Така да можно е да се работи за позајмици, мада колку што знам со Кукоски е веќе завршена работата со позајмица во Струмица.

Ко ќе прочитам дека сме имале комплекси од Зомимак... :eek:
Да бе, и од РК Кабли Неготино имав јас... :oops:

Кога е прозивката?

Ми се бендисва многу шо учите нови зборотј, ама овој зборо КОМПЛЕКС не можи на секое да се употребува, има друго значење, вистинскиот збор е ФАНАТИЦИ, НИЕ СМЕ СИНЕ ФАНАТИЦИ !!!
Да ви стани јасно, И МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ Е ИЗМИСЛЕН ВО БИТОЛА !!!

Се убаво што е измислен во Битола, али стигнавте до тоа дереџе, Струмица да има појака екипа од најракометарскиот град во Македонија. Инаку за новите зборови, незнаеш ни што сум, ни кој сум, за џабе не викаат старите, прво скокни, па викни оп.
А фанатици, мало сутра. :)

Си читам јас, никаде не пиши дека е забрането, само многу комплекси не е на арно.

Брат зборот Комплекс има повеќе значења и смисли и тоа:
1.Психолошка
2.Хемиска
3.Градежна
Ај по некоја логика да речеме дека ни викаш за Психолошка,ама и тука има повеќе типови
-Комплекс на повисока вредност
-Комплекс на пониска вредност
-Едипов комплекс
-Комплексот на Електра
-Комплекс на Нарцис
-Комплекс на отфрленост
-Комплекс на Каин
има и некои други не ми текнуват сега.
Дај точно прецизирај не буниш.
п.с.Се надевам некажваш за некои хемиски комплекси или пак да допрај глумецот некој комплекс до салата

Се убаво што е измислен во Битола, али стигнавте до тоа дереџе, Струмица да има појака екипа од најракометарскиот град во Македонија. Инаку за новите зборови, незнаеш ни што сум, ни кој сум, за џабе не викаат старите, прво скокни, па викни оп.
А фанатици, мало сутра. :)
Сигурно си некое детенце штом вака се бламираш....
Цела Европа знаеше кои се битолските навивачи,точно е дека во последните 10 години се заборави ова,ама кај шо има традиција,историја таму има иднина...сите шо разбираат ракомет знаат....
А такви инстант проекти како Струмица.Тинекс,Фаворити машини за перење,Јафа,Југ Зегин и останата боранија не се мерило за комплекс...
Пелистер сите ги надживеа..докажано....
Кога тогаш ќе се врати клубот кај шо треба(можеби ќе треба време,колку и да треба ќе се врати),а ти запрашај се малце која е иднината на тие боранија екипи на кои :drk: ...

Сега ќе видиме колку ВИСТИНСКИ ЦИЛЕ САКА ДА ГО ЗЕМИ ПЕЛИСТЕР...:)
Сега нема да има изговори Ефто не го дава,Пискачо не го дава.....
Бујрум бато...
Ракавицата е фрлена...:sneaky:

Ви реков Циле дека ќе дава пари,јаки инсајдери имам :D можи поарно вака шо помина без голема помпа преземањето,посекако на долг рок се планират резултати:)
Абе додека не видиме црно на бело џабе е....:)
Дај боже да бидни нешто,во моментов само Циле има моќ да го врати Пелистер кај шо треба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom