Помош: Барам еден филм!

Q

qazwsxedc

Гостин
Филмот е со жан клод ван дам,он е кикбоксер и се тепа на еден турнир(мислам дека така беше) и последен противникот му е еден со кељава глави и долг реп:)
Иначе не е филмот кикбоксер

B

Blade Torch

Гостин
Мислам дека беше филм ,а не серија . Мажи и жена се сместуваат во хотел и има сцена како ручаат во ресторанот , па после некој ден мажот ќе отиде сам во ресторанот , а жена му ќе ја нема , па ќе го убедуваат од хотелот дека престојува сам .

Отприлика вака нешто беше, можно е да им се имаше случено некоја трагедија на мажот и жената .

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Мислам дека беше филм ,а не серија . Мажи и жена се сместуваат во хотел и има сцена како ручаат во ресторанот , па после некој ден мажот ќе отиде сам во ресторанот , а жена му ќе ја нема , па ќе го убедуваат од хотелот дека престојува сам .

Отприлика вака нешто беше, можно е да им се имаше случено некоја трагедија на мажот и жената .

Не сум баш сигурен дали имаше таква сцена, ама може овој да е - Unknown

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278

unknown

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Филмот е со жан клод ван дам,он е кикбоксер и се тепа на еден турнир(мислам дека така беше) и последен противникот му е еден со кељава глави и долг реп:)
Иначе не е филмот кикбоксер
Штом не е Кикбоксер со Тонг По, тогаш мора да е овој:

http://www.imdb.com/title/tt0100029/?ref_=sr_1

Има репче ама не е кељав овој. Иначе горниот опис ти е оригинал за Тонг По и филмот Кикбоксер.

Q

qazwsxedc

Гостин

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Барам еден филм, ни актер знам, ни режисер.
Друштво се собрани во куќа надвор од градот (викендичка), им ѕвони домашниот телефон и тој што ги бара им кажува дека треба да се убиваат меѓу себе и само еден ке успее да преживее. Врати-прозорци се им е зацементирано затворено. После внатре се убаваат еден со друг и на крај мислам тој што ке победи ке ја отвори вратата и го чека торба со пари (за ситниот фонт не сум нај нај сигурен).
Само на слики ми текнува, го имам порано гледано (пред 2-3 години) ама никако да ми текне.
--- надополнето: 29 јули 2013 во 02:21 ---
Хорор мислам дека е.
Не. Многу е сличен ама не е тој.
Кај овој јас што го барам се сите млади (типично амерички), машки-женски еден куп, се пијанчат таму и ѕвони телефонот, една од женските крева и ја кажува адресата оти мисли дека се јавуваат од пицерија, после тој што е (ваљда) негова куќата ја кара, и вика дека не смее така адреса да каже. И после некое време почнува хоророт.
Некако ми доаѓа сеа една слика како да имаше вртење рандом број па ги заебаваа.
Anyone?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
Друштво се собрани во куќа надвор од градот (викендичка), им ѕвони домашниот телефон и тој што ги бара им кажува дека треба да се убиваат меѓу себе и само еден ке успее да преживее. Врати-прозорци се им е зацементирано затворено. После внатре се убаваат еден со друг и на крај мислам тој што ке победи ке ја отвори вратата и го чека торба со пари (за ситниот фонт не сум нај нај сигурен).
Само на слики ми текнува, го имам порано гледано (пред 2-3 години) ама никако да ми текне.
Хорор мислам дека е.

http://www.imdb.com/title/tt0185371/

O

Orion.

Гостин
Хорор мислам дека е.
http://www.imdb.com/title/tt0395585/

Можеби

Kajgana Shop

На врв Bottom