Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не баш...

Леви ја има судбината на Бејл во раце... Синкото има уште 4 години од договор, така да, ако Леви каже 120, ке си искеширате 120...

Ќе падне дил некаде на 90м плус некој играч од нашиве најверојатно Куентрао. Запиња Флорентино нема да ме чуди да лупне некоја ненормална сума... кога веќе го изгуби Нејмар ќе сака да ги задоволи фанчињата што имат сезонска карта на Бернабе :rolleyes:

Zidane's transition: Juve didn't want to sell him and they asked Real Madrid about 120M then they asked about 100M then Perez signs Zizou with 75M euros.

Bale's transition: Tottenham don't want the sell him and they ask Perez about 100-120M as the most expensive deal in the history of football and i think that Perez will make the cost 80-90M.

Нешто се крчка..
Ама со доведување на Бејл, Роналдо ќе се прекоманудва во шпиц ? А тоа не е баш негова позиција...
Попрво Бејл ќе се трансформира во десно крило од колку Роналдо у шпиц.

Попрво Бејл ќе се трансформира во десно крило од колку Роналдо у шпиц.

Иско, Озил. Ди марија ? Преголема конкуренција е тоа.. А гарант така Роналдо и Бејл ќе играат скоро секоја утакмица еден лево друг десно. А така највеќе губат Иско и Озил.. Не ми е за верување ова да се деси..

Иначе и спонзорите што го подржуваат Бејл ја тупат работата да остане во Премиер лигата оти фифа 2014 за Британија го има него на каверот, неговата слика стоела во Америка на телевизиска куќа која ќе пренесувала Премиер во Сад.o_O

Комплицирано уште па еврејот душата ќе му ја зеде на Флорентино :icon_lol:

Добро бе нека се откажат мајку му стара. Запнале ко слеп за стап. А и Флоро дупи. И ние се навикнавме со Мурињо, да нема трансфери од ваков тип, сеа друга политика е.

Абе дедо перез да ти ги е*ам внуките дај ми мене 50 милиона има да копам по терен кој бејл кој бакрачи

како се знае дали е тој профилот што го користи? као демек го поставил па пак го избришал
1005631_506028852802017_1728477866_n.jpg

А да пробате Роналдо+Бензема+Ди Марија+Озил+Касиљас и 70милиони ? Можеби така ќе прифати левиов ?

Иско, Озил. Ди марија ? Преголема конкуренција е тоа.. А гарант така Роналдо и Бејл ќе играат скоро секоја утакмица еден лево друг десно. А така највеќе губат Иско и Озил.. Не ми е за верување ова да се деси..

Како бе Озил и Иско десни крила, и двајцата се плејмејкери кои најдобро играат во средина...Озил се губи кога игра на крила не ме заебавај, не го гледај ти Карло и неговите експерименти.

многу силни шпекулациите за Бејл..часови го делеле..

ако веќе Перез е решен да го зема по секоја цена да го направи тоа што порано а не како лани со Модриќ и во сред сезона да се уиграва со тимот играчот(наместо во припремите)

Real Madrid are reportedly set to make a £19 million move for Juventus centre-back Giorgio Chiellini, according to Gazetta dello Sport.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom