Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали си слушнала , кога нема настап по другиве држави секој ден пеел во Црна гора . :pos: да ти се скурчи од гледање и слушање негови песни :D
Мислиш кога не пеел во Македонија, пеел и во Црна Гора :)

има ли у охрид камп место кај што би поставил шатор а да знам дека нема да ме испокрадат?

Галичица, или Влашка Маала не бе таму парче ке те сторет :pos::D
Шала настрана, Јас моментално ни Љубаништа ни Градиште не би поставил шатор има буквално се да ти кренат со си шаторот, шо се не е дојдено не си свесен , ако не причекај си да поминат гужвиве уш некој ден и так одма постели го кај сакаш после
--- надополнето: 28 јули 2013 во 00:07 ---
Прегледај го приврзокот 69006

Охридска маракана, абе недај боже. А стадионон една трибина ито скеле монтажно.
:pos: :pos: Тука така сме и со капацитет, и квалитет на трева а и клубски гледано, богами баш Охридска Маракана хахахахахах
Тука сешчо нешчо да се лупало само

Галичица, или Влашка Маала не бе таму парче ке те сторет :pos::D
Шала настрана, Јас моментално ни Љубаништа ни Градиште не би поставил шатор има буквално се да ти кренат со си шаторот, шо се не е дојдено не си свесен , ако не причекај си да поминат гужвиве уш некој ден и так одма постели го кај сакаш после
--- надополнето: 28 јули 2013 во 00:07 ---

:pos: :pos: Тука така сме и со капацитет, и квалитет на трева а и клубски гледано, богами баш Охридска Маракана хахахахахах
Тука сешчо нешчо да се лупало само

да така слушнав па да прашам дали има неко по скришно место што не го знае секој да кампувам 2-3 ноќа... али штом викаш дека не е сигурно и дека има секакви надојдено, ондак ке оставам таа релација за другпат. Фала.

Дечки, дајте бројче од некоја соба/апартман за пар, сакам да одам во вторник на 5 дена...

А нешто соба, како за пар?

Нешо овакво...

ImageHandler.ashx

Как да не ладна била водана ние во Дњипропетровск на -10 се капиме, вас Охрид ладна водана ви била абе бана е јас со онаква вода дома во месец Јануари се капам. Ај нетуку лупајте сешто нешто во темава

Ти си ми новио идол, секоја 4ест другар4е.

Апартман е тоа, не зезај, масичка, столови, висечи, па и клима ако има :pos:

За 25 евра од ден на Лефкада ќе си го прчам и ќе сликам ценовници :)

има ли у охрид камп место кај што би поставил шатор а да знам дека нема да ме испокрадат?
Пробај во кампот на извидниците, се плаќа нешто за поставување на шатор, ама не знам колку. Кампов се наоѓа на излезот од Охрид накај Струга, до Делјан хотелот.

Хахаха значит ова аристократијава од метрополава колку се опседнати со Охриѓани то е нешто нешто па незнам :D , Скопјани тие биле. Какви Скопјани бе тентерковци едни татка ти дојден од Крива Паланка мајка ти од Ростуша од негде тој Скопјанец бил кде море кде ...
Секое идање само нешто кукет се жалат ова она, до душа пола од нив не ни дошле Охрид тук од некој курле мадле слушнале/недослушнале некој муабет и лупај само пљампај шо годе. И нон-стоп едно исто грекос вака грекос така, ам ојте бе тентерковци едни синкир ние ви забранвиме ојте нек ве јадат ајкули :D , ај сиктер сега пишете си во тема Скопје и не замарајте овде со небитни муабети.

Хахаха значит ова аристократијава од метрополава колку се опседнати со Охриѓани то е нешто нешто па незнам :D , Скопјани тие биле. Какви Скопјани бе тентерковци едни татка ти дојден од Крива Паланка мајка ти од Ростуша од негде тој Скопјанец бил кде море кде ...
Секое идање само нешто кукет се жалат ова она, до душа пола од нив не ни дошле Охрид тук од некој курле мадле слушнале/недослушнале некој муабет и лупај само пљампај шо годе. И нон-стоп едно исто грекос вака грекос така, ам ојте бе тентерковци едни синкир ние ви забранвиме ојте нек ве јадат ајкули :D , ај сиктер сега пишете си во тема Скопје и не е замарајте овде со небитни муабети

Така е, сељаци! Од Охрид почнува Македонија, да живее Охрид и Никола Бакрачески и хотелот Гранит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom