Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Екипата од прво полувреме би требало да биде стандардна 11ка за наредната сезона според она што го форсира досега Карло. Немам појма како ќе ги уклопи Чаби и Иљара али најверојатно ќе бидат ротирани со Модриќ и кедира.

Позитивност е подобрената пас игра, подобар пресинг, одбраната е тука негде.

Негативност е промената на позицијата на Озил и промената на позицијата на Роналдо. Озил лево крило = тапа. Кристијано центрафор = тапа. Колку порано го види тоа Карло толку подобро, вака не верувам дека ќе се изнаиграат. И да ги уигра на тие позиции сепак ќе им се намали ефективноста. Не требаше да се обидува да поправа нешто што не е расипано.

Леви ви ја одбил понудата од 86 милиони фунти за Бејл, пишува во Гардијан.

пропуштив нешто интересно во второ пол.?

Абе до мене ли е стварно Озил ми делува побрз ...
Пријатно ме изненади уште против Лион гледам прави добри спринтови мислиш Роналдо е. Само уште ја има таа мана кога е сам да додаде а кога има 2 на него да шутне од мртов агол :icon_lol:

Кашемируво ми делува мотивирано и борбено ништо чудно да се изнаигра или пак да добива по 30мин кога ќе водиме 1-0 да влезе место Роналдо :D

Карвахал го пензионира Арбелоа (y)

Утакмицата ништо посебно. Демек зборат ги терал да играат со топка а првото полувреме Псж не издоминира со посед исто како против Лион. Ни контрите не ни беа нешти посаглам. Ајде има време ќе се оправат ... барем немаме смешен супер куп да не тресе Тата - мата :D

Тотехнем ги поштувам многу ради добриот фудбал што го играт али почна да ми иде на нерви самото име ради будалата Леви...гроб да нема...

540732_617972331566902_42133086_n.jpg

:facepalm:

:вонзем:
Е ова е најлошото нешто летово што ми се деси. Полошо се чувствувам дури и од кога дознав дека Игуаин си заминува. Па вакво нешто е нехумано за општеството па и пошироко. Рамос на трансвер листа под итно. :facepalm:

Е ова е најлошото нешто летово што ми се деси. Полошо се чувствувам дури и од кога дознав дека Игуаин си заминува. Па вакво нешто е нехумано за општеството па и пошироко. Рамос на трансвер листа под итно. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom