Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка си, над 16 трилиони (трилион=1000 милијарди, не постои трилијарди). Но види интересно ЕУ должи исто толку.Само САД праваат војни само за тоа има поголема финансиски поврат не е за џабе САД се најголеми должници нешто како гејција значи должи над 1000 трилијарди долари ете причината зошто води војни таму кај што ќе им текне затоа не ги сакам американците .![]()
Која Русија бе, вечерва на Обама да му збрчи ќе ја стопи пола Русија дури кажи кекс!
...и едните и другите еден ден ќе се распаднад...но не од надвор...туку од внатре....бидејќи се трули како опшество....и додека непријателот го бараат надвор од своите граници....забораваат на заспаната раја
Русија поседува "early warning system" -Voronezh Radar кој нема свој аналог кај Нато,така да секој обид навремено би бил детектиран
http://www.best-news.us/news-472236...g-radar-to-prevent-NATO-and-China-Figure.html
http://freebeacon.com/russian-defense-radar-missiles-worry-u-s-officials/
Сад за Русија, ти е како Нато за Србија...
Аргументирај,не само на памет да пишуваш тешки глупости бладајќи,да дојдам да те плиснам со вода да се разбудиш.
Инаку,оваа изјава има своја намена во реалноста не е баш така,вака се дига тензијата можеби да се оладат проамериканските струи во Русија и нормално целта на сето тоа е да се зголеми воениот буџет на некој начин е ова баш тоа оправдување кое им треба.Инаку факт е дека ова лудо трошење на пари за вооружување е наметнато од САД светскиот злосторник виновен за смрта на толку многу народи конкретно на 500 000 ирачки деца но господин лицемер пуно заборава на тоа.
Оти само од мене бараш аргументација?? Дојди, но не за да ми плиснеш вода ....
Инаку Русија 100% има повеќе оружје но САД виртуелно покажуваат дека се посилни, а русите и не веруваат многу во себе, и тоа е тоа...
Навивам за Сад, затоа што и мене ме манипулираа дека се пософистицирани во секое поле....
Оти само од мене бараш аргументација?? Дојди, но не за да ми плиснеш вода ....
Инаку Русија 100% има повеќе оружје но САД виртуелно покажуваат дека се посилни, а русите и не веруваат многу во себе, и тоа е тоа...
Навивам за Сад, затоа што и мене ме манипулираа дека се пософистицирани во секое поле....