Како до најјаките девојки?

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Ја ги имам фукано најјаките девојки во Скопје!Не сум богат материјално,едноставно со лаги!

Најјаките девојки се фаќаат со лажење.

сите девојки сакаат лажење :wink:

особено кога тие лажат :wink::wink::wink:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Така ти ги дефинираш најјаките девојки? Ако некоја можеш со лага да ја фатиш, сигурно не е најјака, а според тоа, ти се срамиш со оваа изјава.:nesum:
Најјаките девојки за мене се најубавите и да со лаги ги фаќам.А ќе ми кажеш зашто ако ги фаќам со лаги не се најјаките?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Најјаките девојки за мене се најубавите и да со лаги ги фаќам.А ќе ми кажеш зашто ако ги фаќам со лаги не се најјаките?
Не се најјаки за мене, затоа што јас не поистоветувам најјака со најубава. Или мешаш поими или си само просечен млад дечко, кој сеуште мисли само на тоа како да легне некоја. Во секој случај, еве простено и оправдано ти е од мене:)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Не се најјаки за мене, затоа што јас не поистоветувам најјака со најубава. Или мешаш поими или си само просечен млад дечко, кој сеуште мисли само на тоа како да легне некоја. Во секој случај, еве простено и оправдано ти е од мене:)
Да млад сум и сеуште мислам како да легнам јака девојка,само со тоа сум преокупиран ако го тргнам настрана факултетот работата семејството и кучето.Само овие работи ми се побитни од убава девојка:smir:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
јас јака женска ја сметаам онаа која е успешна во скоро се има и пари и реноме,образование,стил,голем круг на пријатели ја по4итуваат...а до вакви ке дојдеш сигурно ако си сличен како неа а најмногу дали ја почитуваш

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Прво ќе бидеш лигуш на почеток..у смисол ќе и идеш по нејзини кејфови,ќе ја поддржуваш во нејзините мислења,ќе и даваш по некој знак дека ти фаќа око за неа,а пред се разбира лажење...После врти сучи ќе ти падне у руки ќе можеш што сакаш да и праиш.Talking by experience:smir:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Па ќе ја лажеш, ќе се прајш фраер пред неа. Ако и затреба помош стави и се на располагање, да има до знање дека ја интересираш. Па кога ќе се напиеш малку ќе си почниш да и се пушташ и полека ќе биди.. :wink:

V

VeniVidiVici

Гостин
Не постои универзален рецепт како до најдобрите девојки. Или ви е во крвта да бидете заводници или не ви е, и крај на муабетот. Убавината игра голема улога, но харизмата е пресудна за многу од нив.Не паѓаат сите добри женски на истите фори и не сакаат сите исти работи. Најбитно во ова поле е да имаш дарба да го одредиш карактерот на девојката и што би палело кај неа па потоа брзо да се претвориш во таков.
Мене ми успева, не знам за вас. Знам дека не е убаво да се претвараш во нешто што не си, но овде сепак темава е - Како до најјаките девојки? - што подразбира дека за оваа цел средства не се бираат. А и ако ја однесете у стан или на водно, е тогаш ќе видите дека онаа на Буш е на место - ЦЕЛТА ГИ ОПРАВДУВА СРЕДСТВАТА!!! :)

П.С. - Ако го види девојка ми постов, изгорев... ц ц ц. :)

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91
Како до јаки девојќи ? Пари и само пари . Нишо друго не треба ни изглед ни мозок ни култура и магаре да седнеш у кола од 100000 евричиња ке фате тоа што сака.

V

VeniVidiVici

Гостин
Како до јаки девојќи ? Пари и само пари . Нишо друго не треба ни изглед ни мозок ни култура и магаре да седнеш у кола од 100000 евричиња ке фате тоа што сака.
Ај шо збориш. Ако си грд како коњ и глуп како тиква, само дрољи ефтини кои пукаат од желба да забременат и да те преебат за алиментација или да ти се населат дома можеш да најдеш со пари. Ќе испадне онаа - "Зашто провинцијалка не се ебе у гз?
- Затоа што неможe да забремени така" :vozbud:

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91
Темата е како до нив значи за да забременеш некоја дроља треба прво да ја имаш. А сега за алиментација па на сите спонжоруши тоа им е у главата или богат живот или глуп татко со ногу пари за алиментација .

Kajgana Shop

На врв Bottom