Ја ги имам фукано најјаките девојки во Скопје!Не сум богат материјално,едноставно со лаги!
Најјаките девојки се фаќаат со лажење.
Најјаките девојки за мене се најубавите и да со лаги ги фаќам.А ќе ми кажеш зашто ако ги фаќам со лаги не се најјаките?Така ти ги дефинираш најјаките девојки? Ако некоја можеш со лага да ја фатиш, сигурно не е најјака, а според тоа, ти се срамиш со оваа изјава.:nesum:
se samo bogatasi na forumov...isamo so pari
Најубавите девојки што се движат низ Скопјево:smir:.Низ клубовите,дискотеките...izvini doticen a koj toa najjaki devojki???? :smir: najjakite na zbor ???
Не се најјаки за мене, затоа што јас не поистоветувам најјака со најубава. Или мешаш поими или си само просечен млад дечко, кој сеуште мисли само на тоа како да легне некоја. Во секој случај, еве простено и оправдано ти е од менеНајјаките девојки за мене се најубавите и да со лаги ги фаќам.А ќе ми кажеш зашто ако ги фаќам со лаги не се најјаките?
Да млад сум и сеуште мислам како да легнам јака девојка,само со тоа сум преокупиран ако го тргнам настрана факултетот работата семејството и кучето.Само овие работи ми се побитни од убава девојка:smir:Не се најјаки за мене, затоа што јас не поистоветувам најјака со најубава. Или мешаш поими или си само просечен млад дечко, кој сеуште мисли само на тоа како да легне некоја. Во секој случај, еве простено и оправдано ти е од мене![]()
Ај шо збориш. Ако си грд како коњ и глуп како тиква, само дрољи ефтини кои пукаат од желба да забременат и да те преебат за алиментација или да ти се населат дома можеш да најдеш со пари. Ќе испадне онаа - "Зашто провинцијалка не се ебе у гз?Како до јаки девојќи ? Пари и само пари . Нишо друго не треба ни изглед ни мозок ни култура и магаре да седнеш у кола од 100000 евричиња ке фате тоа што сака.