Како до најјаките девојки?

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
За да изгледаш добро/топ, ти се потребни складни црти на лице, складно тело...потребна ти е складна анатомија кои ни 100.000 евра не може да ти ја создадат, ако не си роден со неа.
Вежбање/исхрана/пластична хирургија може да корегираат/истакнат, али несклад си останува несклад и се познава.-Извини срцка ама денес со длабок џеб не само тело и сурат...туку и боја на очи може да ти сменат, така да не пливај во заблуди дека парите не менуваат ништо од природното.
Доволно е да гледаш документарец за некое афричко племe, па да видиш како тамо жените изгледаат онака ко што Парис Хилтон никад не може да изгледа...пошо се родени со тоа.-Жити се!? А да пуштиш некоја африканка на истегнување, неколку месеци во теретана, ботокс и ред други ствари ...може и бољи од П. Хилтон ке испадне...

После, облеката...Без вроден сенс за вкус, и без осет шо треба да носиш, ни сите светски модни брендови, ни стилисти не може да те средат соодветно. Има еден куп јавни фаци, кои без разлика на етикетите шо ги носат, изгледаат ко кловнови.
А, ко контраст, имаш луѓе со вроден сенс за естетика, кои од партали прават нешто.-Ако типката е свесна дека нема СЕНС за такви ствари , а има КЕШ, може слободно да си има свој моден советник и да и планира што се таа треба да облече, како да го носи и да и стои.

Лично, пројдов четири години со цури кои не знае шо да прават со пари, и кои као "вложуваа" у својот изглед...Оние што си немаа осет за естетика и шо си беа родени нескладни, си остануваа такви, без разлика со шо ќе се маскираат.-Жално шо не знаеле како да ги вложат,а може само и некој им љубомори па збори дека немале СЕНС ...

И ок, сакаш богати цури, твој избор...али да тврдиш дека само они изгледаат добро, стварно не ти држи вода.-За да изгледаш добро не ти требат само пари....ти треба пред се памет. прво памет за да имаш пари па памет за како квалитетно да вложиш на својот изглед.

П.С
Целулит не се појавува само од невежбање и вишок тежина, а се отстранува едино хириршки (и тоа не увек успешно). Така да, без разлика на парите, може да си го имаш.-целулит се вади и без операција...

П.П.С
Чисто информативно, цурите со кои си сликан на оние фотиките у глаерија се пример за јаки пички, или не?-Цурите на сликите имаат нешто повеке од манекенките...:smir: не заборавај дека и тие цури можат да бидат јаки пички-САМО АКО САКААТ
:smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
e pa za da se pravi nekoja sovsena neli treba i da bide takva?...:)
Остави ги настрана тие што се прават совршени или глумат лудило.Зборувам за оние карактеристики кој ти ги наброја дали воопшто некој жив човек на планетава ги поседува?
Патем и ова прашање над мене е многу добро.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
najjaka devojka koja ima ama bas se najjako na sebe,od telo,lice,garderoba ,mejkap,nakit,kola,stan, jaki primanja,i pred se golem intelekt,toa e moe gtlediste,citajte gi vnimatelno moite postovi a ne samo da citirate nekoj skraten del od nekoj post,i da izleze nekoja necelosna slika za moeto mislenje i svakanje na najjaka devojka,za da bide nekoja najjaka jasno e deka treba vo se da bide pojaka oid drugite,...inaku zasto bi bila togas najjaka?
Ми текна еј, постојат вакви девојки - ги викаат лезбејки :)

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
ziti se...i so rece sea? :tapp:

se prasuvam kaj mi e postot od sinojka...
izgleda nekoj povreden se osetil pa go delitnal :toe:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Чиста психологија. Секој човек има одредено мислење за себе, според тоа мислење си бара цурица која одговара на него. Така да имаме ситуација каде некој тежок ропак рока некоја јака цурица но и обрнуто. :tv:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ziti se...i so rece sea? :tapp:

se prasuvam kaj mi e postot od sinojka...
izgleda nekoj povreden se osetil pa go delitnal :toe:
Постот се состоеше само од :smir: или грешка сум?

едит:Извини грешка сум била,си напишала внатре во цитатот,кое не го видов.Повратен ти е.

Lev testis

Антички македонец
Член од
17 август 2009
Мислења
114
Поени од реакции
9
Никако. Прво, не постојат најјаки, туку тоа се девојки што сакаш да ги легнеш подолго време.Ќе си најдеш некоја што ти се сфиѓа на тебе, и ќе ги баталиш “најјаките“.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Остави ги настрана тие што се прават совршени или глумат лудило.Зборувам за оние карактеристики кој ти ги наброја дали воопшто некој жив човек на планетава ги поседува?
Патем и ова прашање над мене е многу добро.
pa bas i vo toa e celata rabota sto mnoooogu tesko nekoj da gi poseduva,a za zal mnogu devojki se pravat i se ubeduvaat sebesi pa i drugite deka gi poseduvaat(osobeno tie takvite opisani vo prviot post).

Што нудиш ти како фидбек за совршенството?
a sto mislis deka moze da mu se ponudi na sovrsenstvoto i da bide dovolno?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Народски кажано „најјаките девојки“ се уствари од типот на one-night stand . Оние по кој сите што се вртат ќе ти служат за една вечер , може додуше и недела две , максимум месец . Ама што после тоа ? Ќе ти скурчи . Кога веќе некој како неа посветува толку време само на изгледот нема да имате баш многу муабет , а башка тоа цел град ќе ја глеа у гз доека ти шеташ со неа. Ако сакаш сериозна врска никако со пластичаркиве.

Z

zmej gorjanin

Гостин
a sto mislis deka moze da mu se ponudi na sovrsenstvoto i da bide dovolno?
Дали со ова сакаш да кажеш дека и ти си совршен? И наброј ми три жени кои што ги исполнуваат сите критериуми кои што ти ги имаш наведено.

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
moze imala...moze i ima...so ogled na toa kolku jaka tipka e izvini draga ama ceca moze ima celulit ednas ili dva pati u zivotot dodeka 99% od devojkite si go nosat cel zivot... patem vidi i gi pokretite, vidi i gi manirite....nemas pravo na zbor

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
moze imala...moze i ima...so ogled na toa kolku jaka tipka e izvini draga ama ceca moze ima celulit ednas ili dva pati u zivotot dodeka 99% od devojkite si go nosat cel zivot... patem vidi i gi pokretite, vidi i gi manirite....nemas pravo na zbor
Имам право на збор,зошто да немам не ми е јасно?:icon_lol:

Јас не реков дека Цеца не е јака,ај препрочитај ако сакаш.Реков дека според вас што се изјаснивте дека девојка со целулит во никој случај не може да биде јака,дека по вашата теорија и Цеца не би можела да биде исклучок.Или сепак постојат исклучоци?Дообјаснете малку повеќе за да ни се поразјасни.:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom