Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Несме ни лоши до сега но дефинитивно ако игра Тиаго нешто понапред на местото на Крос многу по опасни ке бидеме ,многу брз добар шут и ненормална техника.

Да бидеме реални Тиаго е многу подобар од Крос а не дека овја Германец и требе да игра ако сакаме уште подобар Баерн мора така да се игра.

Баерн - Барсеола дуелот наредна среда.
Не сите пријтелски што ќе ги гираат.

Па јас пишав само за пријателската со Барселона, за неа праша Инвејдер.

Еј кој пас на Тиаго кон Рибери хахахах јак играч

Bravo Bravo !
--- надополнето: 20 јули 2013 во 19:56 ---
Dajte HIGHLIGHTS PLS !

Повели хајлајтс:
http://www.goalsarena.org/video/friendly/20-07-2013-hamburger-sv-bayern-munich-friendly_en.html
Несме ни лоши до сега но дефинитивно ако игра Тиаго нешто понапред на местото на Крос многу по опасни ке бидеме ,многу брз добар шут и ненормална техника.

Да бидеме реални Тиаго е многу подобар од Крос а не дека овја Германец и требе да игра ако сакаме уште подобар Баерн мора така да се игра.

Не заебаај, Кроос е врх. :)

Тоа е и убавината во овој тим, што стигна со играчи до титула во Лигата на шампионите кои потекнуваат од Бундес лигата, а повеќемината се Германци.Баерн може преку ноќ да стане како Манчестер сити, ги има финансиските средства за тоа, ама не е тоа работата....а тоа дека Тијаго бил многу подобар од Крос, за тоа не сум баш сигурен, и двајцата се квалитетни играчи, а времето допрва ќе покаже кој ќе се покаже како подобар.

Кој од кој сака нека е подобар, како тим сме многу јаки. :D

Па јас пишав само за пријателската со Барселона, за неа праша Инвејдер.

За денешната утакмица прашуваше Инвајдер.
Сеа изгледав голловите, не ја гледав утакмицата.
Вториот гол :drk:
И на Крос беше јак голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom