Пиво Фест - Охрид (28-31.07 2013)

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам брат, јас колку што сум видел во Охрид 90% од плажите се 4-5 метра широки, со камења и земја, некако не ми личат како на beach festival material.

имат Љубаништа простор и такви плажи ти ко шо сакаш со песоче ова она... али немат кој да организират.

имат Љубаништа простор и такви плажи ти ко шо сакаш со песоче ова она... али немат кој да организират.

Не сум бил таму :D
Иначе нели имаше некој таков бич фестивал, имаше некој познат DJ лани, Армин ли беше?

Иначе нели имаше некој таков бич фестивал, имаше некој познат DJ лани, Армин ли беше?
Љубаништа е баш место за концерти, а не малото Градиште
4899_1078784450206_1614642_n.jpg

ljubanista-car-camp.jpg

Camp_Ljubanista_beach.jpg
P7170301.jpg
P1060488%2520%255BHDTV%2520%2528720%2529%255D.JPG

13_big.jpg

24254_1316411064409_3241181_n.jpg
24254_1316411104410_2420374_n.jpg

24254_1316407944331_6287367_n.jpg

То беше парк на плажана, трета година по ред се одржвит грин биџ фестивал,то ест годинава 4ти.

1.На Охрид не му треба ПивоФест
2.До душа никој пиво фест во селово наше не доликува на вистински пиво фест (кој видел како е надвор од земјава знајт шо муабет прам)

Ти и друштво дечки/девојки, мадле, курле културно си застанувате до некој штанд каде што точат пивце, мавате една дружба, зафрканции и све пропратно се запивате и сите по дома, најпаметна работа, ни кој пеел ни шо свирел ни бутур :D. ;)

Плус плашичиња и сендвич со дупли стек и дома сите :)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Плус плашичиња и сендвич со дупли стек и дома сите :)
Плашичиња обаврзно 2-3 кубици ке ги изнаредиме убо убо а ? хахахаха

Некој поинформиран да ми каже како да набавам карти за Џајковски за ЛавендХепинес фестивалот на 27 јули, ама да не биде преку Групер? Фала однапред :)

Некој поинформиран да ми каже како да набавам карти за Џајковски за ЛавендХепинес фестивалот на 27 јули, ама да не биде преку Групер? Фала однапред :)

Love and Happiness фестивалот градиште шо е мислам тоа, лани карти можеа да се купат и во тобако.. Види си.

Само шо Тобако е затворено незнам колку време.
Имат ново тобako на истото место наспроти Охридска Банка види прашај таму не те коштат ништо

Ова сигурно е дека ќе има Пиво Фест Охрид оти никаде не може да се најдат информации ни кој ќе настапува ништо...

И што сега ајде во сите градови низ Македонија ќе правиме пиво фестови :eek:

Што е следно, Пиво Фест Свети Николе ?
Или можеби Пиво Фест Крива Паланка, зашто ти се многу по пивото (како потрошувачи, се разбира) :D

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom